Kompozisyon ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Kompozisyon ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2007 00:00

Ankara Hürriyet Gazetesi ve Çankaya Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen ve 1. Kent Habercileri Şenliği çerçevesinde yapılan "Küresel Isınmaya Karşı Ne Yaptım?" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Ankara Hürriyet Yazıişleri Koordinatörü Yaşar Sökmensüer ve Haber Müdürü Levent Seğmen verdi.

Yarışmada birincilik ödülünü ODTÜ İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Eylül Tuğrul Cerrahoğlu, "Boşvermedim bir senaryo yazdım" isimli kompozisyonuyla kazanırken, "Doğanın Kıymeti" başlıklı kompozisyonuyla Toygar Börekçi İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Selvi Nur Kars ikinci, "Küresel ısınmaya karşı ben ne yaptım?" isimli kompozisyonuyla TED Ankara Koleji 5. sınıf öğrencisi Buse Özşuca ise üçüncülüğü aldı.

Yarışmaya katılan Rauf Orbay İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Ceren Gürkan-Küresel Isınmaya Karşı Tedbirler, Dikmen İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Sare Nur Avcı- Hızla Büyüyeceğim, Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu 3. sınıf Eylül Dilge Elvanoğlu- Küresel Isınma konulu kompozisyonlarıyla mansiyon ödülü aldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!