Kırılma anlarında rakipler şanslıydı

Güncelleme Tarihi:

Kırılma anlarında rakipler şanslıydı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 09:14

Tecrübeli teknik adam, futbolda ülke olarak güven sorunu yaşadıklarını belirtip, “Sürekli ortam geriliyor. İster istemez, herkes buna ayak uyduruyor. Kendimi çok sabırlı bilirim, benim bile artık tahammül sınırlarım iyice aşağılara düştü” dedi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıda oynadıkları 4 maçın 3’ünü kaybettiklerini hatırlatıp, “Kaybediyoruz fakat iyi oynadığımızı düşünüyorum. En azından kazanmaya yönelik oynamaya çalışıyoruz. Oyun karakterimizden, kimliğimizden taviz vermiyoruz. Bu bizim için güzel bir gelişme. Takım bunu sahada uyguluyor ama bunu sonuca yansıtamıyoruz” diye konuştu.
Karşılaşmalardaki kırılma anlarına işaret eden Hamzaoğlu, şunları söyledi:
“Golü biz bulsak belki farklı bir oyun gelişecek ama maalesef maçlarımızda hep rakipler bu kırılma noktalarında golle buluştu. Alanyaspor maçında da aynı şekilde mücadele eden, ofansif futbol oynayan ama defansif anlamda da iyi bir duruş göstermeye çalışan bir oyun oynayacağız. Tabii kolay olmayacak. Alanyaspor çok kontrollü, disiplinli oynayan bir takım. Elimizden geldiğince iyi oynayıp galip gelmeye çalışacağız. İnşallah bunda da başarılı oluruz.”

SÜREKLİ HAKEM HATALARI KONUŞULUYOR

“Tartışmalı hakem kararları ve kulüp yöneticilerinin yaptığı karşılıklı açıklamalarla ortam geriliyor. Daha da gerilecek, öyle görünüyor. Çünkü, yapılan hatalara dikkat ediyor, sürekli onları konuşuyoruz. Penaltıydı, değildi, bize verilmeyenler, verilenler. Bunlar konuşuluyor. Bunların temelindeki ana sebebe bakmak lazım. Büyük sorunumuz bence bu. İnanılmaz derecede birbirimize karşı güven sorunu yaşıyoruz. Sadece futbolda değil, genel anlamda. Futbolda bu çok üst seviyede. Bugün bakıyorsunuz hiç kimse memnun değil. Sürekli açıklamalarla ortam geriliyor. İster istemez bizler de dahil herkes buna ayak uyduruyor. Kendimi çok sabırlı bilirim, benim bile artık tahammül sınırlarım iyice aşağılara düştü. Maalesef bu noktaya geldik. Buradan nasıl dönülür, nasıl bir çözüm yolu bulunur, bunu acil bir şekilde düşünmek lazım. Yoksa hepimiz kaybedeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Tabii ki ümitsiz değiliz. Mutlaka bir gün bir yerde bir şey döner, hepimizin aklı başına gelir.”

ALGI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Hamzaoğlu, futbolcuları Fabricio Baiano’ya sosyal medyadan hakaret edilmesine ilişkin ise “Sosyal medya çıktığından beri her şey çok daha farklı hale geldi. Olayları konuştukça daha da büyütüyoruz. Konuşmayıp, çok fazla dikkate almamak belki çok daha doğru olacak. Algı oluşturulmaya çalışılıyor, biz de bu algıya kapılıp gidiyoruz. Sonuçta maçta olan bir olay. Ondan sonrası çirkinlik yapanların kendilerine kalmış bir şeydir. Onlar kendilerini kontrol etsin. Sonuçta biz kimseyi buradan düzeltemeyiz” dedi.

 

Haberin Devamı

TEKNİK ADAMLAR BULUŞMASI

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, Hacettepe teknik kadrosu, Altyapı Koordinatörü Taşkın Aksoy ve altyapı antrenörleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Hamza Hamzaoğlu, uzun zamandır bu buluşmayı planladıklarını belirtip, “Katıldığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Altyapı antrenörlüğü idealistlik gerektiren bir iş. Hepiniz büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Bu kulübe kazandırdığınız tüm değerler için teşekkür ediyorum” dedi.
Altyapı Koordinatörü Taşkın Aksoy ve Hacettepe Teknik Direktörü Avni Okumuş, davet için teşekkür ederken, “Burada bulunan herkesin amacı aynı, Gençlerbirliği’ne en iyi şekilde katkı vermek ve kulübümüzün başarılı olmasını sağlamak” diye görüş belirttiler.
Kulüp oyuncu izleme birimi başındaki isim olan Mete Işık ise “Çok değerli antrenörlerle çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin bu armanın değerini bildiğine eminim. Umarım tüm takımlarımız başarıyla sezonlarını tamamlar”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!