Kilo vermede en zorlu sürecin kitabını yazdı

Güncelleme Tarihi:

Kilo vermede en zorlu sürecin kitabını yazdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 14:10

Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Ferin Batman, son kilolardan hızlıca kurtulmak için kolay ve uygulanabilir diyet planlarının yer aldığı; lezzetli, basit ve alternatifli tariflerin bulunduğu ‘Son 3 kilo diyeti’ kitabını çıkardı. 

Haberin Devamı

Batman, onlarca kilo vermektense son birkaç kiloyu vermenin daha zor olduğunu, vücudun bir sınıra geldikten sonra direnmeye başladığını vurgulayarak, “Meslek yaşantım boyunca uzun süreler takip ettiğim, harika sonuçlar aldığımız on binlerce danışanım oldu. Bugüne kadar zayıflamalarına yardımcı olduğum kişiler arasında 1-2 kilo fazlası olan da 50-60 kilo fazlası olan da vardı. Binlerce kişiden hiçbirinin diyeti bir diğerine benzemedi, benzeyemez de” ifadesini kullandı.

SADECE KİLOYA DEĞİL SAĞLIĞA ODAKLI

Son kiloları vermenin bambaşka bir yöntem gerektirdiğinin altını çizen Batman, “İster yüksek kilolardan son kilolara düşmüş olsun, ister 3-5 kilo fazlası için bana başvurmuş olsun, danışanlarıma geliştirdiğim bu yeni yöntemimi başarıyla uyguluyorum. Son 3 Kilo Diyeti programının başarısı; sadece kilonuza değil, bütünsel sağlığınıza odaklanmasıdır. Bu kitapta amacım diyet listelerini bire bir uygulatmak değil, bilimsel temelli teknikler kullanarak ‘Şimdi anladım’ demenizi sağlamaktır” dedi. Batman’ın kitabında, ‘Son 3 kilo diyeti ve alternatifli yağ yakıcı tarifler, ne kadar sağlıklı besleniyorsun? Neden kilo veremiyorsun? Ömür boyu sağlıklı kiloda kalmak için kilo koruma programı’ gibi onlarca içerik yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!