Kılıçdaroğlu: Yaşar’la eski görkemli günlerine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Yaşar’la eski görkemli günlerine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 10:09

Yenimahalle Belediyesi’nin Şentepe’de inşa ettiği, cerrah ve akademisyen Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın isminin verildiği yüzme havuzunun açılış töreni dün gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Levent Gök, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yaşar’ın başkanlığıyla beraber Yenimahalle’nin eski görkemli günlerine kavuştuğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Artık bu bölgenin uygar ve çağdaş bir ilçe olduğunu sadece Ankara’da yaşayanlar değil Türkiye’de yaşayan her vatandaş bunu görüyor” dedi. Kılıçdaroğlu, Başkent’teki yerel seçimde ittifak olup olmayacağını ile ilgili gazetecilerin sorusuna, “Ankara’da, İstanbul’da, Adana’da, Mersin’de her yerde güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde topluma göstereceğiz. Herkes mutlu olsun, güzel şeyler olacak” cevabını verdi. 

AYNI YOLDA DEVAM EDECEĞİM

Belediyeciliğin hizmet makamı olduğunu aktaran Başkan Yaşar da, “Belediye Başkanı o şehrin ağabeyidir. Bugüne kadar nasıl hizmet yaptıysam, aynı yolda devam edeceğim. Benim sevdam Yenimahalle sevdası” diye konuştu. Yaşar, 6 bin 250 metrekare alana sahip olan tesisin, yüzme havuzu, spor salonu, hamamı, düğün salonu, kadınlara yönelik kurslarıyla Şentepe halkına hizmet vereceğini kaydetti. 

BAKMADAN GEÇME!