Kapı kapı dolaşıp beklentiler öğreniliyor

Güncelleme Tarihi:

Kapı kapı dolaşıp beklentiler öğreniliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 09:59

ABB’ye bağlı Kadın Danışma Merkezi görevlileri ‘Kent Hizmetlerinde Kadın İhtiyaçları Anketi’ için sahaya çıktı. 22 ilçeye yayılacak anket çalışması, hem kırsal hem de merkezde kadınlarla yüz yüze yapılacak.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın Danışma Merkezi, hem kırsalda hem de kent merkezinde geniş kapsamlı anket çalışması başlattı. 22 ilçede yüz yüze gerçekleştirilecek ‘Kent Hizmetlerinde Kadın İhtiyaçları Anketi’ne başkentli kadınlar, ’forms.ankara.bel.tr/kadin-ihtiyaclari-anketi’ adresi üzerinden online olarak da katılabilecek. Kadınlara kentsel hizmetlerden sosyal hizmetlere kadar tüm ihtiyaç ve beklentilerinin sorulduğu ve 8 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek anket ile 6 bin kadına ulaşılması amaçlanıyor. Elde edilecek sonuçlara göre hazırlanacak istatistikler ise raporlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

İSTEKLER ÜZERİNE ÇALIŞMA

Polatlı’dan başlatılan anket çalışmasına katılan ABB Kadın Çalışmaları Birim Şefi Şenay Yılmaz, “7 hafta boyunca merkez ve kırsalda yaşayan kadınlara Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ne beklediklerini soracağız ve onların beklentileri doğrultusunda hedeflerimizi belirleyip istekleri üzerine çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Kapı kapı dolaşıp beklentiler öğreniliyor


ÇEVRECİ VE ÜCRETSİZ

ABB, Ankara Kalesi ve Ulus çevresindeki tarihi alanlarda hibrit (elektrikli) araçlarla trafik ve ziyaretçi yoğunluğuna göre pazartesi günleri hariç her gün saat 10.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz ring hizmeti sağlıyor. Turistik amaçlı kullanılan servis hizmetine vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Servis güzergâhındaki duraklar ise şöyle:
*Ulus Metro Durağı
*Ulus Zafer Anıtı/Anafartalar Çarşısı
*Roma Tiyatrosu / Dolmuş Durakları
*Anadolu Medeniyetleri Müzesi
*Kale Önü Meydanı
*PTT/Samanpazarı Meydanı
*Etnografya ve Resim Müzesi
*İtfaiye Meydanı/Melike Hatun Cami

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!