Kalecik’in sultanları

Güncelleme Tarihi:

Kalecik’in sultanları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2021 17:43

Sigorta Shop Kalecik Belediyesi Voleybol Takımı, Bursa’daki maçlar sonunda 1. Lig final etabına yükselirken, Belediye Başkanı Duhan Kalkan, hedeflerinin Sultanlar Ligi’ne çıkmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Sigorta Shop Kalecik Belediyesi Takımı, Bursa’da oynanan yarı final grubunu ikinci sırada tamamlayıp, final etabına yükseldi. Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan, hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu söyledi. 2019’da göreve geldiklerinde, ilçedeki sportif faaliyetleri geliştirmeye yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Duhan Kalkan, şöyle konuştu:

Kalecik’in sultanları


“Daha önce, başka belediyelerin araçlarıyla maçlara gitmek zorunda kalan futbol takımımızı her anlamda destekledik. Türkiye’de en fazla ilgi gören, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da ciddi anlamda desteklediği voleybol branşında atılım yapmaya karar verdik. 2019’da voleybol takımını kurduk ve 2. Lig’de mücadele etmeye başladık. Oynadığımız 19 maçın 16’sını kazanıp, play-off grubuna kaldık. Burada da üstün başarı göstererek 1. Lig’e yükseldik.”

Kalecik’in sultanları


GENÇ YETENEKLERİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK

“Altyapımızdaki genç yetenekleri yetiştirerek takımımıza kazandırmak bizim için önemli bir konuydu. İlçemizde yetenek araştırması yapmaya başladık. Kalecik’ten yeni yeteneklerin çıkmasını amaçlıyoruz. 1. Lig’e yükseldikten sonra sponsorluk anlaşmaları imzaladık ve Sigorta Shop Kalecik Belediyesi Voleybol Takımı olarak yolumuza devam ettik. 1. Lig’de oynadığımız 20 maçta 15 galibiyet alarak güzel bir seri yakaladık. Bu süreçte iç saha maçlarımızın tamamını Kalecik’te oynadık. Kalecik tarihinin benzersiz görüntüsü, sporsever vatandaşlarımızı heyecanlandırırken, halkımızın spora olan ilgisini arttırdı. 46 puan ile grup ikincisi olarak yarı finallere gittik. Hedefimiz voleybolun en üst ligi olan Sultanlar Ligi’ne çıkmak.”
Final etabında; Sigorta Shop Kalecik Belediye ile birlikte; Edremit Belediye Altınoluk, Adam Voleybol ve Bolu Belediye takımları mücadele edecek.

Haberin Devamı

ONLARLA GURUR DUYUYORUZ

Takımın, başarılarıyla Kalecik’in adını gururla temsil ettiğini belirten Başkan Kalkan, “Hepsiyle gurur duyuyoruz. İnşallah hedefe ulaşıp bu başarılarımızı Sultanlar Ligi’ne yükselerek taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!