İskitler’de tahliyeli temizlik

Güncelleme Tarihi:

İskitler’de tahliyeli temizlik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 14:34

Ankara Valisi Ercan Topaca ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in aldığı karar doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi, işgalci hurdacılarından kaynaklanan yoğun kirliliğin toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eder hale geldiği İskitler’deki eski sanayi bölgesi olan Ata Sanayi’de de tahliye ve temizlik çalışmaları başlattı.

Haberin Devamı

İskitler’de Merkezi İş Alanları Projesi (MİA) 2. Etap 2. Kısım’da Ata Sanayi olarak bilinen eskiden dükkan olan, ancak sonradan metruk hale gelen yapılardan kağıt, plastik ve metal hurdacılar tahliye ediliyor.

METRUK BİNALAR DA YIKILACAK

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin gözetiminde gerçekleşen çalışmalarda, metruk yapılardaki birikmiş hurda malzemeler ile sokaklardaki araç hurdaları ve çöpler, kamyonlara yüklenerek bölgeden uzaklaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler Daire Başkanı Hayri Korkmaz, metruk yapıların belirlendiğini ve Büyükşehir Encümeni’ne sunulacağını belirterek, onay alındıktan ve gerekli tebligatların yapılmasının ardından, metruk yapıların yıkım işlemlerine başlanacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!