Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 01:22

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ankara Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar için Babalar Günü etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Etkinlikte, 319 kapasiteli huzurevinde kalanlar ile Bakanlık ve il müdürlüğü yetkilileri, yemekte bir araya geldi. Koronavirüsle mücadele sürecinde uzun süre uygulanan kısıtlamaların kademeli normalleşme ile kaldırılmasıyla huzurevi sakinleri, açık havada bir arada olmanın tadını çıkardı. ‘Babalar Günü’nüz kutlu olsun’ yazılı pastanın kesildiği ve yaşlılara çeşitli hediyeler verildiği etkinlikte Saray Engelsiz ve Yaşam Merkezi’nden 30 çocuğun yer aldığı Mehteran Takımı’nın gösterisi ile konser ilgiyle izlendi. Huzurevi sakinleri, Mehteran Takımı’nın gösterisiyle keyifli zaman geçirirken, Ankara oyun havaları eşliğinde doya doya eğlendi. 

Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi


ÖZLEMİNİ KİTAPLAŞTIRDI

Huzurevinin sakinlerinden eski milli basketbolcu Özcan Yaykın (74), yıllar önce bir deneme uçuşunda kaza sonucu hayatını kaybeden babası planör pilot Avni Yaykın’ı Babalar Günü’nde, anılarını yazdığı kitapla andı. Yaykın, kitabın satışından elde edilecek gelirin de ihtiyaç sahibi öğrenci ve hizmetlilere dağıtılacağını söyledi.

Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!