Hem güçlü Hem yarışmacı

Güncelleme Tarihi:

Hem güçlü Hem yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 14:15

Ankaragücü yönetimi, yeni sezonda, taraftarın beklentisine karşılık verecek takım kurulacağı mesajı verdi.

Haberin Devamı

Teknik Direktörlüğe İsmet Taşdemir, Sportif Direktörlüğe Ramazan Tunç’u getiren Ankaragücü’nde yönetim transfer yasağını kaldırma yolunda çalışmalar yürütürken, kulüpten yapılan açıklamada yeni sezonda taraftarın beklentisine karşılık verecek, güçlü veyarışmacı bir takımın oluşturulacağı mesajı verildi.

Ankaragücü yönetimi, medyada yazılan haberlere taraftarın itibar etmemesini belirttiği açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Taraftarımız ve camiamız, kulübümüzden resmi açıklama yapılmadan, hiçbir transfer haberine, bilgi kirliliğine ve dedikodulara itibar etmesin. Son günlerde kulübümüz ile ilgili gerek sosyal medyada, gerekse yazılı ve görsel basında, bazı oyuncular ile anlaştığımız, anlaştığımız bazı oyuncuları da elimizden kaçırıp başka kulüplere kaptırdığımız şeklinde çıkan transfer haberlerinin hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberler ve dedikodular taraftarımızı ve camiamızı yıpratıp, kaotik bir ortam oluşturmaktan başka bir işe yaramaz. Ankaragücü, bir oyuncuyu transfer etmek ister ve bu anlamda da görüşme yaparsa sonunu getirir. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi güçlü ve yarışmacı bir takım oluşturmak için büyük bir titizlik ve azimle çalışmalarını devam ettirmektedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!