Gençler’in puan planları hazır

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in puan planları hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2020 16:50

Medipol Başakşehir’in hızla yükselen bir grafik ortaya koyduğunu belirten genç teknik adam, “Gaziantep maçının ikinci yarısındaki agresif oyunumuz ve tempomuz bu maçtaki silahımız olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Süper Ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Mert Nobre, kulübün sosyal medya hesabındaki kanalına bu karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK maçını da değerlendiren genç teknik direktör tamamen Medipol Başakşehir maçına odaklandıklarını dile getirdi.
Nobre, geçen hafta bir puan aldıkları ve özellikle ikinci yarısında üstün bir performans sergiledikleri Gaziantep FK maçı için şunları söyledi:
“Gaziantep maçının ilk yarısında iyi değildik. Bu bölümde bazı dakikalar iyi olabildik. İkinci yarıda durum değişti. İlk ve ikinci yarıda farklar ne oldu? Sahadaki duruşumuz başka bir noktaya geldi. Agresif oynamaya ve oyun alanında daha çok hareket etmeye yer değiştirmeye başladık. İstediklerimizi daha iyi uygulamaya başladık. Çok pozisyon bulduk ama maalesef kazanmak için bu çaba yeterli olmadı. En az 3-4 net pozisyon bulduk. Fakat gole çeviremedik. Sonuçta bir puanla sahadan ayrıldık.”

Gençler’in puan planları hazır


MİLLİ ARA ÇOK FAYDALI OLACAK

Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde Manchester United’ı yenen ve gruptaki ilk galibiyetini Medipol Başakşehir’i tebrik eden Nobre, şöyle konuştu:
“Başakşehir karşısında, Gaziantep FK maçının ikinci yarısındaki futbolumuzu devam ettirmek istiyoruz. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Geçen sezonun şampiyonu ve kadrosunda önemli isimleri var. İyi başlamadıkları ligde, hızla yükselen bir grafik çiziyorlar. Bizim de kendimize göre silahlarımız ve artılarımız mevcut. Geçen maç sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle çok eksiğimiz vardı. Bir süredir aramızda olmayan Sio, ilk kez takımla çalışmaya başladı. Onun durumuna bakacağız. Bizim için şu an en önemli şey önümüzde oynayacağımız maç. Kafamızda şu an sadece hafta sonu oynayacağımız müsabaka var. Zor maç olacak. Rakibin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de geçen haftaki müsabakanın ikinci yarısında oynadığımız oyunu tekrarlamak istiyoruz. O tempoyu, hırsı ve mücadeleyi sahaya yansıtmayı hedefliyoruz. Bu şekilde oradan puanlarla ayrılabiliriz. Başakşehir maçından sonra verilecek milli ara bizim için avantaj olacak. Maçtan sonra araya odaklanacağız. Bu ara çok önemli. Fiziksel ve taktiksel olarak kendimiz geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz.”
Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği maçı 8 Kasım pazar günü oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!