Gastronominin kalbi Ankara’da atacak

Güncelleme Tarihi:

Gastronominin kalbi Ankara’da atacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 14:22

72 ülkenin gastronomi alanında söz sahibi şefleri, Başkent 1. Gastrobul Gastronomi Trendleri Zirvesi ile Ankara’da buluşacak.

Haberin Devamı

3 Şubat’ta, Demonti Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Başkentli şefler Gökhan Gümüş ve Tarık Kurt, Türk Anadolu mutfağının dünyada yeterince tanınmadığını belirtti. Gümüş ve Kurt şunları söyledi:
“On binlerce yıllık yemek kültürünü reçete sunumları, yemek panelleri, atölye çalışmaları ile tanıtacağız. Otel ve lokanta yatırımcıları, gastronomi profesyonelleri, yerli ve yabancı şefleri bir platformda buluşturacak olan etkinliği geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Etkinliğe ‘etin profesörü’ Cüneyt Asan, ünlü Şef Hazer Amani, Gastronom Süleyman Dilsiz ve kitaplarıyla gastronomi dünyasına katkıda bulunan Gizem Özdilli gibi isimler yer alacak.”

BAKMADAN GEÇME!