Foto Safari ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Foto Safari ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 00:00

NALLIHAN Kuş Cenneti’nde Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) tarafından düzenlenen 3. Foto Safari yarışma fotoğrafları seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Haberin Devamı

Seçici kurul Nallıhan Kuş Cennetinde yarışmacıların çektiği birbirinden güzel onlarca fotoğrafın arasından en iyilerini seçmekte oldukça zorlandı. Adnan Ataç (FSK), Ahmet Tek (Anadolu Ajans), Beyhan Aslan (TÜKÇEV), İlker Şahin (TFSF), Kamil Üçbaş (Av Doğa Dergisi), Melih Özbek (AFSAD), Mustafa Akıncıoğlu (Doğa Koruma Milli Parklar), Osman Erdem (Doğa Araştırmaları Derneği), Tansu Gürpınar (Doğa Duayeni) seçici kurulda görev aldı.
Yarışmada birinci M.ALi Özcan’ın, ikinci Adnan Menevşe’nin, üçüncü Deran Atabey’in fotoğrafları seçilirken mansiyon fotoğrafı sahipleri ise Erman Kırankaya, Ali Ünal, Murat Toru, Taner Kıral, M. Serhat Gürsoy olarak belirlendi.

42 fotoğraf sergilenecek

Ayrıca 42 fotoğraf ise sergilenmeye uygun bulundu. Toplam 50 fotoğrafın seçildiği yarışmada derece alan bu fotoğraflar kış aylarında Ankara ve Nallıhan’da sergilenerek doğaseverlerin beğenisine sunulacak. Ödül alan ve sergilenecek eserler Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nın www.tukcev.org.tr sitesinden izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!