Evlenecek çiftlere yoga önerisi

Güncelleme Tarihi:

Evlenecek çiftlere yoga önerisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 16:15

Ankaralı yoga eğitmenleri Ceren-Oytun Bodur çifti, ‘acro yoga’nın duygusal ve fiziksel sağlığı güçlendirici etkileri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bodur çifti, özellikle evlenme hazırlığı yapan çiftlerin tercih ettiği bu yoga tekniğinin çiftlerin arasındaki iletişimi güçlendirme ve bireysel mutluluklarını yakalamada büyük rol oynadığını belirtti. Ceren-Oytun Bodur çifti, yoganın, çiftler arasındaki iletişimi güçlendirme ve bireysel mutluluklarını yakalamada büyük rol oynadığını belirtti. Ceren Bodur, beş senelik bankacılık kariyerinden tatmin olamaması sebebiyle bankacılık kariyerini noktalayıp, kendi özgürlüğünü ve mutluluğunu yogada bulduğunu söyledi. Bodur çiftlerin de yoga yaparak iletişimlerini güçlendirebileceklerini belirterek şunları aktardı:

İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRİYOR

“Anti gravity’, yoganın kas güçlendirmeye yönelik bir dalı. Fitness, yoga, jimnastik, pilates ve birçok disiplinin karışımı ve rehabilitasyon amaçlı kullanımından daha estetik ve eğlenceli bir aktiviteye dönüşüyor. ‘Acro Vinyasa yoga’ ise yoganın partnerli yapılan bir türü. Bu sporu yapabilmek için partnerle gelme koşulu yok fakat sevgili veya eşle gelinmesi günlük hayatta da ilişkileri güçlendiriyor.

Haberin Devamı

İLETİŞİMİ ARTIRIYOR

Karı-koca, sevgililer veya evlilik yoluna giden her ilişki acro yoga yapsın çünkü bu spor partnerleri iletişim kurmaya mecbur bırakıyor, ben kocamla bu sporu icra ederken çok kavga ettim, çok düştük, kalktık. Söylemem gereken şeyleri söylemediğim anda neler olduğunu gördüm, eğer iletişim kurmazsak, birbirimize güvenmeyi bırakırız lakin birbirimizle konuşursak, düşmeyi önleriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!