Eşli danslarda 2 altın 1 gümüş

Güncelleme Tarihi:

Eşli danslarda 2 altın 1 gümüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 02:00

Uluslararası ODTÜ Cumhuriyet Kupası Dans Turnuvası’nın (WDSF METU OPEN 2016 World Ranking Tournament) finalinde ülkemizi temsil eden çiftler 2 altın, bir gümüş madalya kazandı.

Haberin Devamı

Eşli danslarda 2 altın 1 gümüş

Türkiye Dans Federasyonu ve ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu’nun işbirliğinde bu yıl 15’incisini düzenlenen ‘Uluslararası ODTÜ Cumhuriyet Kupası Dans Turnuvası’nın finali ODTÜ Spor Merkezi’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya, dünya sıralamasında ilk 50’de yer alan 10 çiftin de bulunduğu 20 farklı ülkeden 300 sporcu katıldı. Turnuva kapsamında yetişkinler, gençler, yıldızlar ve minikler yaş gruplarındaki yarışmacılar, hem Latin dansları hem de standart dans branşlarında dünya sıralamasındaki puanlarını yükseltmek ve kürsüye çıkmak için kıyasıya mücadele etti. 

Eşli danslarda 2 altın 1 gümüş

Haberin Devamı

MİNİK VE GENÇLERDE ALTIN

İlk gün düzenlenen ‘Minikler Standart’, ‘Gençler Standart’, ‘Yıldızlar Latin’ ve ‘Rising Stars Latin’ elemeleleriye başlayan yarışlarda, Eren Özyiğit-Serenay Büyükkapucu çifti ‘Minikler Standart’ kategorisinde birinci seçilirken ’Gençler Açık Latin’ kategorisinde, Taha Batu Coşar-Oleksandra Shanko çifti birinciliğin sahibi oldu. Profesyonel Latin kategorisinde ise altın madalyayı İtalya’dan Maurizio Buccirossi-Maria Oliva, gümüş madalyayı Türkiye’den Gökhan Zorluoğlu-Elmira Apanasova aldı. Bronz madalya ise bu sene ilk defa yarışmamıza Hong Kong’dan katılan, Chan Hing Wai-Tin Lai Ki çiftine gitti. 6 farklı ülkeden 6 finalistin yarıştığı ‘Dünya Açık Latin’ kategorisinde de birincilik Almanya’dan Timur Imametdinov-Nina Bezzubova, ikincilik Rusya’dan Anton Andaev-Natalia Polukhina üçüncülük ise Romanya’dan Paul Moldovan -Cristina Tatar’ın oldu.

BAKMADAN GEÇME!