Eller kitapta ayaklar sahada

Güncelleme Tarihi:

Eller kitapta ayaklar sahada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2021 02:02

Normalleşme dönemi ile birlikte tekrar yeşil sahalara dönen Akyurt Belediye Spor Kulübü futbol altyapı takımı oyuncuları, antrenman öncesi farklı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Takımlarda U-11’den U-19’a kadar tüm yaş kategorilerinde oynayan genç sporcular, Akyurt Şehir Stadı’ndaki idmanlara kitaplarıyla geliyor. Takım oyuncuları, sahaya inmeden önce tribünde bir saat kitap okuyor. ‘Eller kitapta ayaklar yeşil sahada’ isimli etkinlikle sporcuların kitap okuma alışkanlıklarının pekiştirilmesi amaçlanıyor. Kitap okuma etkinliğinin ardından antrenörlerin komutuyla idman başlıyor. Akyurt Belediye Spor Kulübü’nün kitap okuma etkinliğinin sezon sonuna kadar devam etmesi amaçlanıyor.

Eller kitapta ayaklar sahada


BİR ARAYA GETİRDİK

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da çalışmalarına devam eden sporcuları statta ziyaret etti. Gençleri tebrik eden Başkan Ayık, genç sporculara kitap da hediye etti. Ayık, “Gençlerimiz hem kitap okuyor hem de antrenmanlara katılıyor. Kitabı spor ile bir araya getirdik. Gençlerimizin etkinliğine önem vererek kitaplar hediye etmeyi de ihmal etmiyoruz” dedi. Akyurt Belediye Spor Kulübü Başkanı Resul Can da “Gençlerimiz için her alanda desteklerimizi sürdürüyoruz. Teknik sorumlumuz ve antrenörlerimizle birlikte idmana başlamadan önce güzel bir kitap okuma etkinliği düzenliyoruz. Bu etkinliğimizi tüm kategorilerimizde sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Eller kitapta ayaklar sahada


SAHADA FAZLASIYLA FAYDASINI GÖRDÜK

Haberin Devamı

Teknik Sorumlu Nadi Tiryaki, “Gençlerimiz için spor ne kadar önemli ise okumak ve öğrenmek de bir o kadar önemli. Sporcularımızın okudukları kitaplardan almış oldukları bilgileri ve örnek davranışları sahada uygulamaya çalışması bizleri son derece mutlu ediyor. Bilinçli, erdemli ve ahlaklı gençler yetiştirerek ve sporla bağdaştırarak güzel nesiller için var gücümüzle çalışmaya ve sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz” derken, Antrenör Deniz Ünlü de şunları söyledi: “Sporcularımız için güzel bir etkinlik düşündük ve sahada fazlası ile faydasını gördük. Hem ailelerin hem antrenörlerin istediği gibi okuyorum ve oynuyorum modelini sporcularımıza aşıladık. Gençlere ve sahaya yakın isimlerden biri olarak sporun en güzel halini gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Eller kitapta ayaklar sahada


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!