Doğum günü aşkı nikahla taçlandı

Güncelleme Tarihi:

Doğum günü aşkı nikahla taçlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 01:14

Ortak bir arkadaşlarının doğum gününde tanışan Fotoğraf sanatçısı Recep Tanıtkan’ın kızı Zeynep Tanıtkan ile NTV Ankara Bürosu Bilgi İşlem Uzmanı Dursun Aslan, aşklarını nikahla taçlandırdı.

Haberin Devamı

Portekiz Büyükelçiliği çalışanlarından Zeynep Tanıtkan ve NTV Ankara Bürosu Bilgi İşlem Uzmanı Dursun Aslan, renkli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Çiftin Leylaa Club’de düzenlenen düğününe gelinin babası Recep Tanıtkan ve annesi Gülseren Tanıtkan ile damadın babası Ali Aslan ve annesi Kezban Aslan ev sahipliği yaptı. Çiftin düğününe yaklaşık 600 davetli katıldı. A.B.D, Brezilya ve bazı Avrupa ülkelerinden davetliler de, düğün için Ankara’ya geldi.

FATOŞ ABLA’NIN GÖZYAŞLARI

Konukların bir kısmı, nikah öncesinde davul zurna eşliğinde halay çekti. Davetlilerin tamamının gelmesiyle Zeynep Tanıtkan ve Dursun Aslan çifti, alkışlar eşliğinde nikah masasına geldi. Çiftin şahitliğini Fatoş Abla Koleji’nin sahibi Fatma Özyurt, Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal ile İhsan Özkar yaptı. Karşılıklı imzaların ardından ilişkilerini resmiyete döken çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Nikah sonrası konuşma yapan Fatma Özyurt, Zeynep Tanıtkan’ın 3.5 yaşından itibaren kendi kolejinde eğitim gördüğünü belirterek, duyduğu gururu dile getirdi. Özyurt, nikah sonrası ise gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

YÜZÜK YERİNE DÖVME

Dursun Aslan ve Zeynep Tanıtkan çifti, bir buçuk yıl önce ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştı. Aslan, Tanıtkan’a evlenme teklifini ise Belçika’nın Bruges şehrinde yaptı. Çift, evlenme teklifinde yüzük takmak yerine bıyık ve dudak dövmeleri yaptırdı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, balayı için Yunan Adaları’na gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!