Doğru açı ‘Ters Işık’

Güncelleme Tarihi:

Doğru açı ‘Ters Işık’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 16:19

Hürriyet Gazetesi muhabiri Haşim Kılıç, 18 fotoğraftan oluşan ‘Ters Işık’ adlı 4’üncü kişisel sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Köksal Eğitim Vakfı (KEV) Sanat Galerisi’ndeki sergi, 27 Nisan’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Ankara’da daha önce ‘Bir Dünya’, ‘Aynadaki Adam’ ve ‘Yol’ isimli fotoğraf sergilerine imza atan Hürriyet Gazetesi Ankara Bürosu muhabirlerinden Haşim Kılıç, bu defa ‘Ters Işık’ konulu kişisel fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Köksal Eğitim Vakfı işbirliği ile üniversite öğrencileri yararına düzenlenen serginin açılışı, KEV Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Köksal Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Köksal Yaykıran’ın ev sahipliğindeki açılışa, çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Doğru açı ‘Ters Işık’


Yaykıran, açılış konuşmasında, “Köksal Eğitim Vakfı olarak hedefimiz, vakfımızı geliştirerek, her sene bir önceki yıldan daha fazla ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine burs imkanı tanıyabilmek” diye konuştu. Zeynep Köksal Yaykıran, katkılarından dolayı Haşim Kılıç’a teşekkür plaketi verdi. Gecede vakfın önceki başkanı olan Pınar Köksal’a da vakfa hizmetlerinden dolayı eşi Güntekin Köksal tarafından plaket sunuldu. Vakfın yönetim kurulu üyesi Fatma Türk, bağışçı Lale Sirmen de, gecede teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. 

Haberin Devamı

KÖKSAL TOPTAN DA KATILDI

Geceye TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Kanada Büyükelçisi John Holmes ve eşi Carol Bejau, iş adamı Yüksel Erimtan’ın yanısıra Figen Çarmıklı, Neşe Boysanoğlu, Sibel Helvacıoğlu, Düriye Arseven, Işık Tekışık, Mine Aygün gibi isimler katıldı.

Doğru açı ‘Ters Işık’
CAMA  BASKI

Sergide, Haşim Kılıç’ın cam üzerine dijital baskı 18 fotoğrafı yer alıyor. Sergi hazırlık sürecinde konu seçimini çektiği bir fotoğraftan esinlenerek yaptığını belirten Kılıç, “Patara Plajı’nda, gün batımında balıkçıların denize ağ attıkları anın fotoğrafını çekmiştim. Bu fotoğrafın ardından konu olarak ters ışığı seçtim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!