Dizi kıyafetleri satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Dizi kıyafetleri satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 15:04

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi stil danışmanı Başak Dizer ve Deniz Marşan, Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlenen etkinlik için Ankara’ya geldi. Etkinlikte dizilerde kullanılan kıyafetler satışa çıktı. 

Haberin Devamı

Armada Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte stil danışmanları Başak Dizer ve Deniz Marşan, Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına televizyon dizilerinde kullanılan kıyafetlerin satışını gerçekleştirdi. Başar Dizer, bu etkinliği ilk olarak İstanbul’da yaptıklarını ve büyük ilgi gördüğünü söyledi. Dizer, Aşk-ı Memnu, Medcezir, Kara Sevda, Cesur ve Güzel, FiÇiPi, Kara Para Aşk, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi dizilerde kullanılan kıyafetlerin satışa sunulduğunu aktardı. 
Toplum Gönüllüsü gençlerden Buğra Sezer de, 2002’de kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi amaçladığını söyledi. Gençlerin, üniversitelerinde kulüp, topluluk veya grup olarak örgütlenerek, belirledikleri ihtiyaçlara göre sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini aktardı. 

BAKMADAN GEÇME!