Dijitalde ‘Söz Hakkı’

Güncelleme Tarihi:

Dijitalde ‘Söz Hakkı’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 23:09

BLD Digital 4.0’ı hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankaralıların dijital ortamda ‘Söz Hakkı’ ile ‘Başkent Genç’ platformları üzerinden kent yönetimine katılmalarını sağlamayı amaçlıyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeni uygulamayı, sosyal medya hesapları üzerinden şu sözlerle tanıttı:

Haberin Devamı

“Hazırsak başlayalım... Artık Ankara’yı Ankaralılar yönetmeye başlamıştır. Kentin dört bir yanından yükselen ‘Başkent senin, karar senin’ sesleri yeni bir dijital dönüşümün habercisidir. Ankara’nın bu eşsiz ve güzel hikayesini oluşturan sizsiniz. Artık dijital katılımcılık ile bütçeyi yönetecek, yaşadığınız şehrin projelerini belirleyeceksiniz. Dijital belediyecilik 4.0’a hoş geldiniz.”

BAŞKENT GENÇ MODÜLÜ

‘Söz Hakkı’ platformu ile 7’den 70’e tüm Ankaralıların nerede oturduğundan eğitim durumuna, mesleğinden yaşadığı ilçeye kadar birçok soru sorularak Başkent’in demografik verilerinin oluşmasına da katkıda bulunulacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ‘Başkent Genç’ modülü de başlatılırken, uygulama ile gençler fikir ve önerilerini, projelerini hem yazılı hem de video çekerek Büyükşehir Belediyesi’ne gönderebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!