Deniz, kum ve güneşe sanat molası

Güncelleme Tarihi:

Deniz, kum ve güneşe sanat molası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 13:35

Ankaralıların gözde tatil bölgesi Bodrum Yalıkavak’taki Art Suites Otel, her yaz olduğu gibi bu yaz da bünyesindeki Art Suites Gallery ile deniz, kum ve güneşe ‘sanat molası’ veriyor.

Haberin Devamı

Deniz, kum ve güneşe sanat molası

Misafirlerine, sanat çalışmalarına katılma ve izleme imkânı sunan butik otelin odalarının ismi de çeşitli sanatçıların adını taşıyor. Her bir odanın içinde, adını taşıdığı sanatçıya ait orijinal çalışmalar ve biyografik bilgiler yer alıyor. Her yıl önemli workshop ve sergilere ev sahipliği yapan Art Suites Gallery, bu yaz ise sanatçı Devrim Erbil’in eserlerinden oluşan ‘Devrim’sel Ritim’ adlı sergisini, sanatseverlerle buluşturuyor. Devrim Erbil’in yağlı boya ve baskı çalışmalarının yer aldığı sergi, 9 Eylül’e kadar görülebilecek.

SANATIN TANINIRLIĞI ARTSIN

Art Suites Otel ve Art Suites Gallery’nin sahibi Seyfi Kaya, amaçlarının sanatın ve sanatçının tanınırlığını artırmak olduğunu belirterek, “Tatile Bodrum’a gelen misafirler, Türk sanatının önemli ressamlarını konakladıkları odalardan tanıma fırsatı buluyor. Çalışmalara dahil olma ve izleme fırsatının yanı sıra, önemli isimlerin orijinal tablosu ile karşılaşıyorlar ve kendisi hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Amacımız Türk sanatında yer alan sanatçıları destekleyerek, sanatçıların daha çok tanınması, insanların resme ve sanata daha çok ilgi duymasıdır” diyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!