Cemiyetin seçkin isimleri giyimde ne kadar başarılı

Güncelleme Tarihi:

Cemiyetin seçkin isimleri giyimde ne kadar başarılı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 00:00

Onlar Ankara’nın en şık kadınları. Başkentin renkli yüzünü yansıtan Aynaz Özkaşıkcı, Akya Gençler, Aylin Özal, Carolina Tankal, Lerzan Barutoğlu ve Eda Ceylan, görkemli davet ve balolarda güzellikleri kadar giysileriyle de hep gözde.

Haberin Devamı

Peki cemiyetin seçkin isimleri, kıyafet seçimleri konusunda ne kadar başarılı. Ankara’nın ünlü iki tasarımcısı Ezgi Uzunöz ve Abdullah Öztoprak, altı ismi ve kıyafet seçimlerini yorumladı.

EZGİ UZUNÖZ’ÜN YORUMLARI

Aynaz Özkaşıkcı

Aynaz, genelde çok daha dinamik duran bir kadın. Bu fotoğrafta yaşından büyük bir ifadesi var. Onun en önemli özelliği seksi olması. O imajı seviyor. En beğendiğim kadınlar arasında ama bu fotoğrafta imajdan uzaklaşmış. Bakışlar ve duruş Aynaz, fakat giyimde sınıfta kaldı. Prada genel olarak soğuk bulduğum bir marka. Bordo benim koşarak kaçtığım renkler arasında olduğu için ne yazık ki tarafsız olamayacağım. Burada onu tek kurtaran, sezonun en önemli trendi çorap-ayakkabı-çanta bütünlüğünden gitmesi. Aynaz yengeç kadınını yansıtıyor aslında. Satenlerin ince kumaşların kadını o. Bu kumaşlar içinde seksi durur. Yengeç kadını şapka takmaktan da hoşlanır. Hasır şapkaların ya da Fransız film artistlerinin kullandığı şapkaları tercih ederler. Aynaz cemiyette şapkayı en çok kullanan kadındır.

Akya Gençler

Haberin Devamı

Akya günlük hayatında çok daha güzel bir kadın. Aslında birçok kadından çok daha şanslı çünkü kadınlar süslenerek düzgün hale geliyor, Akya doğası gereği süslü. Tipik bir aslan kadını. Aslan nasıl yelelerinden vazgeçemezse Akya da sarı saçlarından vazgeçemez. Bu ona yakışıyor. Yükselen kova olunca yaratıcılığı kıyafetlerine de yansıyor. Aslan burcunun en vazgeçemeyeceği şey markadır. O da bu marka tutkunluğunu iyi kullanan bir kadın. Bu fotoğrafta sade siyah bir kıyafet gibi görünse de kalıbıyla duruşuyla özenle seçilmiş. Fakat hem üst hem alt dekolteyi aynı anda kullanmayı çok tercih etmiyorum. Ayakkabı ve çanta takım olsaydı kendimi camdan aşağı atardım ama Akya tabi ki böyle bir seçim yapmaz. Siyah elbise giyip kırmızı ruj sürmesini çok beğendim. Son trendleri ölümüne takip eden Akya’yı eleştirmek biraz haksızlık olur.

Aylin Özal

Aylin’in bu fotoğraftaki saçlarını sarı saçlarından çok daha fazla beğendim. Bambaşka bir kadın olmuş. Kesinlikle çok daha dinamik ve genç durmuş. Bastan aşağıya tek renk giyinmesi çok asil görünüyor. Özellikle bu resimde Fransız kadınlarına benzettim. Bir asalet var. Son dönemlerde çok daha fazla dikkat ettiğini düşünüyorum. Yapısı gereği duygusal ve yumuşak bir elektrik alıyorum. Bu kıyafetlerine de yansıyor. Bazen yanlış seçimler yaptığı da oluyor. Her ince kadına her şey yakışacak diye birşey yok. Zarif bir vücut tipi var. Dolayısıyla onu bir Chanel kadını olarak hayal ettim.

Haberin Devamı

Carolina Tankal

Carolina bence tam bir melez ve makyajın yakıştığı kadınlardan. Giyinmeyi sevdiği belli fakat bazen onu uyumsuz görüyorum. Genelde mini giyinmeyi seviyor. Mini giymek güzeldir ama bazen doğru şekilde giyilmezse rüküş durmaya çok müsaittir. Bu fotoğrafta mini bir siyah kıyafet giymiş. Ben çorap sevmem, hele ki o açık renk siyahı hiç sevmem. Eğer o çorap giyiliyorsa kesinlikle dizüstü derin yırtmaçlı kalem bir etek veya elbise olmalı. Aslında o çorap erkeklerin en bayıldığı çoraptır. Kıyafeti alaturka hale getirmeye çok müsait olduğu için burada da güzelim kıyafet alaturka hale gelmiş. Birde o klasik ayakkabılarla. Saten opak bir çorap çok daha tarz dururdu. Ama aksesuar seçimini beğendim. Kolye kıyafeti gençleştirmiş.

Haberin Devamı

Lerzan Barutoğlu

Benim için stil sahibi kadın, onu aklıma getirince hep aynı şekilde canlandırdığım kadındır. Lerzan, saçı, kaşı ve gözüyle verdiği sert ifadeyi kıyafetleriyle çok iyi yumuşatıyor. Lerzan’ın yıllardır suratındaki net ifadesi kıyafetlerine de yansıyor. İpek gömlekleri çok seviyorum. Dolayısıyla bu fotoğrafta taraflı olacağım. Abartısız bir giyimin de insanı son derece şık gösterdiği bir kanıtı bu fotoğraf. İlk bakışta klasik duran bir pantolon, detaylarda gerek kumaş seçimiyle gerek kesimiyle şıklığı yansıtıyor. Bir kadın saçlarıyla ne kadar az oynuyorsa o kadar stili oturmuş demektir. Akrepten aldığı etkilerle hem şık hem de etrafındakileri şaşırtacak değişik şeylerde giyebilecek renk ve kıyafet seçimleri yapabiliyor. Yükselen terazinin estetik ve güzelliğe olan merakıyla da birleşince, hayat Lerzan’a güzel.

Eda Ceylan

Haberin Devamı

Eda atletik yapısı gereği giydiği kıyafetleri güzel taşıyor. Özellikle geniş omuzlarından dolayı ceketler kendinden vatkalı gibi duruyor. O tam bir Louboutin aşığı. Bir çok kadın aşık ama Eda, o ayakkabıları sadece giymiyor aynı zamanda yaşıyor. Bu fotoğraftaki güzel gülüşü aslında ayakkabılardan. Bir kadın ne kadar iyi hissederse kendini, kıyafeti o kadar güzel taşır. Burada omuz detaylı siyah elbise Eda’ya yakışmış. Benim kabusum çorapları giymiş ama ayakkabı ve elbise modeli, ayaklarındaki siyah oje modernlik katmış. O da tipik bir kova kadını aslında modern ve pratik giyinmeyi sever. Ama ne olursa olsun modayı takibe bayılır. Aslında çok daha iddialı giyinebilecek sinyalleri veriyor ama yükselen balık onu dizginliyor.

Haberin Devamı

ABDULLAH ÖZTOPRAK’IN YORUMLARI

Akya Gençler

Kıyafet çok hoş ve güzel bir kombinasyon. Ancak sporlaştırma adına olsa da kullanılan çanta hem giyeni hem de kıyafetteki bütünlüğü geri plana attı. Çanta seçimi yanlış.

Onlar Ankara’nın en şık kadınları. Başkentin renkli yüzünü yansıtan Aynaz Özkaşıkcı, Akya Gençler, Aylin Özal, Carolina Tankal, Lerzan Barutoğlu ve Eda Ceylan, görkemli davet ve balolarda güzellikleri kadar giysileriyle de hep gözde.Onlar Ankara’nın en şık kadınları. Başkentin renkli yüzünü yansıtan Aynaz Özkaşıkcı, Akya Gençler, Aylin Özal, Carolina Tankal, Lerzan Barutoğlu ve Eda Ceylan, görkemli davet ve balolarda güzellikleri kadar giysileriyle de hep gözde.Çok zarif bir görüntü. Tam anlamıyla bir Ankara öğleden sonrası için olması gereken giyim tarzını yansıtmış. Saçlar rengi ve duruşuyla da çok uygun düşüyor. Ayakkabılar de hem derideki deseni hem de kesimiyle çok uygun duruyor.

Aynaz Özkaşıkcı

Güzel sade bir elbise. Çanta ayakkabı uyumu da iyi. Çanta belki gereğinden büyük bir hava yarattı ki o da elbisede çok zıt bir renk vurgusu yarattığı için. Ama çoraplarda inkarsız ciddi bir zorlama var. Keşke o şekilde düşünülmemiş ve kullanılmamış olsaydı.

Carolina Tankal

Kıyafet güzel bir seçim. Ancak boynundaki takılar hem gereksiz hem de uyumsuz ve çok kalabalık. Sanki düğünlerde gelenek gereği üst üste takılmış uyumsuz takılar gibi duruyor. Ayrıca kol saati de boyundaki takıyla alakasız yer teşkil ediyor.

Eda Ceylan

Tartışmasız stil kokan başarılı bir seçim.

Lerzan Barutoğlu

Hoş bir kıyafet.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!