Can dostlar için deklanşöre basacaklar

Güncelleme Tarihi:

Can dostlar için deklanşöre basacaklar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 13:56

Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP), sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ‘Sokağımızın Hayvanları ve Kadın’ temalı fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen ve amatör-profesyonel her yaştan fotoğrafçının katılabildiği yarışmanın son başvuru tarihi 10 Temmuz.

Haberin Devamı

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, ‘Haytap 2023 Masa Ve Duvar Takvimleri’nde yer alacak. Takvimin satışından elde edilen tüm gelir ise HAYTAP’ın sokak hayvanları için hayata geçireceği projelerde kullanılacak. Yarışmada birinciye 2 bin 500 TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye de 750 TL ödül verilecek. Öte yandan mansiyon ödülü olarak 5 kişiye, www.haytapshop.com üzerinden 500 TL’lik alışveriş çeki, 7 kişiye de HAYTAP ürünlerinden oluşan hediye paketi gönderilecek. Fotoğraflar; teknik, estetik, yaratıcılık ve kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri ve yarışma amacına uygunluk kriterleri üzerinden değerlendirilecek, ‘https://fotograf.world/’ adresi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Can dostlar için deklanşöre basacaklar


GELİRLER BAKIMEVLERİNE PROJE OLUYOR

Fotoğraf yarışmasını düzenleme amaçlarının tüm sahipsiz sokak hayvanlarının güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkartmak olduğunu belirten HAYTAP Ankara Temsilcisi Zeynep Pehlivan, “Yarışmada ödül alan ve seçilen fotoğraflardan takvimlerimiz hazırlanıyor. Takvim satışlarından elde edilen bütün gelirler Türkiye’de belirli noktalardaki bakımevlerine, yardıma muhtaç sokak hayvanları için proje olarak geri dönüyor. Bakımevlerine röntgen cihazı, kan sayım cihazı gibi ürünler alıyoruz. Geçtiğimiz sene takvim gelirleri sayesinde 60-70 bin TL arasındaki tutar sokak hayvanları için projelerde kullanıldı” dedi.

Can dostlar için deklanşöre basacaklar


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!