Çalışma molası yolu unutturdu

Güncelleme Tarihi:

Çalışma molası yolu unutturdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 01:00

Anadolu Bulvarı’nda, Ankapark için yapımına başlanan köprünün üst kısmı yerleştirildikten sonra çalışmalara ara verildi. Köprüyü taşıyan beton ayakların inşası sırasında zarar gören Güvercin Yolu’ndaki çukurlar, sürücülere zor anlar yaşıyor.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nin, inşaatı devam eden Ankapark için yapımına başladığı ve uzun zamandır tamamlanmayı bekleyen Anadolu Bulvarı’ndaki üst geçit köprüsünün çevresi de düzenleme bekliyor. Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı trafiğine ilave yoğunluk oluşturmaması amacıyla ağustos ayında çalışmalarına başlanan köprünün beton ayakları inşa edilirken Güvercin Yolu’nun zemini zarar gördü. Köprünün üst kısmı yerleştirildikten sonra zemin bağlantıları tamamlanmadan çalışmalara ara verilirken, zarar gören alanlar unutuldu.

‘EN AZINDAN YAMA YAPILSIN’

Üzeri kapatılan çukurlar asfaltlanmadığı için yol köstebek yuvasına döndü. Semtte bulunan kamu kurumları personelinin özel araçlarıyla Ankara Bulvarı’na ulaşabilmek amacıyla kullandığı yolda ilerlemek imkansız hale gelirken vatandaşlar, “Köprünün ayaklarını dikip gittiler. Çalışmaya ara verildi ama yoldaki çukurlar unutuldu. İki araç karşılıklı geçemiyor. Çukura düşmemek için biri, diğerine yol vermek zorunda kalıyor. Alçak araçların altı çarpıyor. İnşaata devam edileceği zamana kadar en azından bir yama yapılabilir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!