Büyükelçilikte yardım konseri

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçilikte yardım konseri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 13:20

Ankara Koru Rotary Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği Büyükelçilik Konseri’nin 18’incisi, Almanya Büyükelçiliği’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Geceden elde edilen gelir, Ankara’da bir okula kurulacak üç boyutlu eğitim sistemi projesine aktarılacak. Ankara Koru Rotary Kulübü’nün Almanya Büyükelçisi Martin Erdmann ve eşi Marion Erdmann’ın himayesinde düzenlediği 18. Büyükelçilik Konseri’ne çok sayıda kulüp üyesi ve davetli katıldı. Etkinliğe Büyükelçi Martin Erdmann ve eşi Marion Erdmann’la birlikte Koru Rotary Kulübü Başkanı Can İlkkurşun ev sahipliği yaptı. Geceye katılanlar arasında Slovakya’nın Ankara Büyükelçisi Anna Turenicova ve Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima da katıldı.

SEFİRE ERDMANN ŞARKI SÖYLEDİ

Alman Büyükelçi Martin Erdmann, yardım ve eğlencenin bir arada olduğu geceye ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Alman sefire Marion Erdmann ise gecede ‘Dostluk’ isimli şarkı söyledi. Erdmann, Türkiye ve Almanya arasındaki dostluğun daim olmasını diledi. Geceden elde edilen gelir, Ankara’da bir devlet okuluna kurulacak üç boyutlu eğitim sistemi projesine aktarılacak. Gecede Antalya’dan gelen Sütlü Kakao grubu, sahne aldı. Grup, reggae tarzı müzikleriyle katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!