Beyaz Ankara

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Ankara
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2021 00:48

Ankara'da dün sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü.

Haberin Devamı

Kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde yoğunluğunu artırdı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler, kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilememesi için ana güzergâhlar, ara sokaklar ve kaldırımlarda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı.

Beyaz Ankara


*ABB ekiplerinin kar ve buzla mücadelesi 820 araç ve bin 782 personelle 7/24 devam ediyor. Kar küreme araçlarının konum ve güzergah bilgileri kartakip.ankara.com.tr adresinden canlı olarak takip ediliyor.

Beyaz Ankara


*Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki çalışmaları denetledi. Köse, “Vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına tüm gücümüzle sahadayız. Önemli olan olağanüstü anlarda vatandaşa mağduriyet yaşatmamak” dedi.

Beyaz Ankara


*Gece boyunca buzlanmaya karşı çalışma yapan Çankaya Belediyesi ekipleri, kar yağışıyla birlikte özellikle ilçenin yüksek kesimlerinde çalışmalarını arttırdı. Merdivenli yollar ve kaldırımlar temizlendi.

Beyaz Ankara


*Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Kar başlar başlamaz yol ve kaldırımlarımızda küreme ve tuzlama çalışmalarımızı başlattık. Beyaz örtü ilçemizdeki güzelliklerle birleşince keyifli bir seyir imkânı sundu” diye konuştu.

Beyaz Ankara


BEYPAZARI

Beyaz Ankara


GÖLBAŞI

Beyaz Ankara


ÇUBUK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!