Beştepe reviri

Güncelleme Tarihi:

Beştepe reviri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 01:26

Kırmızı-siyahlı ekipte, kritik maçlar öncesi iki oyuncudan gelen haber moralleri bozdu.

Haberin Devamı

Ümit Milli maçta sakatlanan Ahmet Yılmaz Çalık’ın sahalara dönüşünün en iyi ihtimalle 15-20 günü bulacağı belirtildi. Ayak serçe parmağı kırılan Guido Koçer’in ise sezonu kapattığı ifade edildi.

Gençlerbirliği bu sezon bir türlü sakatlıktan yakasını kurtaramıyor. Özgür İleri ve Hikmet Balioğlu, geçirdikleri uzun süreli sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalırken, kritik maçlar öncesinde iki oyuncudan gelen kötü haber teknik ekibin moralini bozdu. Ümit Milli takımın Danimarka ile oynadığı hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet Yılmaz Çalık’ın sahalara dönüşünün en iyi ihtimalle 15-20 günü bulabileceği belirtildi. Darbeye dayalı olarak alt adalesinde sakatlık yaşayan Ahmet’in tedavisine hemen başlandı.
Teknik ekip genç oyuncudan gelen haberle şok olurken, Guido Koçer’in ayak serçe parmağının kırıldığı bilgisi ile sarsıldı. Guido’nun ayak parmağının alçıya alındığı ve yaklaşık 5-6 hafta alçıda kalacağı belirtildi. Gurbetçi oyuncunun büyük ihtimalle sezonu kapattığı ifade edildi.
Kırmızı-siyahlılar, hafta sonunda Kasımpaşa ile ligde, sonrasında da Bursaspor ile Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak. Ahmet Yılmaz’ın sakatlığının yanı sıra Mesut Bakkal’ın gelişinin ardından savunmanın değişmiz ismi olan Sedat Bayrak’ın kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek olması, bu bölgede sıkıntıya yol açtı. Bakkal’ın bu maçta Tosiç ile Ferhat’ı görevlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

STANCU’DAN İYİ HABER VAR

Gençlerbirliği’nde sakatlıklardan yana iyi haber ise forvet Bogdan Stancu’dan geldi. Kolu kırıldığı için yaklaşık 1.5 aydır takımdan uzak kalan Romen golcünün, arkadaşları ile idmanlara çıkmaya başladığı, hafta içindeki Bursaspor kupa maçına yetiştirilmesi için de yoğun bir çalışmanın yürütüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!