Bayramören'de yamaç paraşütü

Güncelleme Tarihi:

Bayramörende yamaç paraşütü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2023 15:57

Çankırı Bayramören’de  Çankırı Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bayramören Kaymakamlığı iş birliğinde yamaç paraşütü yarışması düzenlendi.

Haberin Devamı

Kuzey kalkış pisti bölgesinde düzenlenen ve renkli anlara sahne olan açılış programına Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kaymakamlar, kurum müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Çankırı’nın ve ilçenin potansiyelinin en iyi şekilde aktarılacağını dile getiren Çankırı Valisi Abdullah Ayaz,  "Bayramören, yamaç paraşütü anlamında oldukça kaliteli ve sporcularımızı mutlu eden bir bölge. Bu bölgede uçmak her sporcumuz için gerçekten bir mutluluk kaynağı. Her yarışma sonunda bölgede ilk defa uçan sporcularımızdan çok iyi dönüşler alıyoruz" dedi.

Bayramörende yamaç paraşütü

Yarışmaların ilk olarak 2008 yılında başladığını ancak 2015-2021 yılları arasında yarışmalara ara verildiğini dile getiren Çankırı Sportif Havacılık Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Ali Demir ise, "Bayramören, yamaç paraşütü anlamında oldukça kaliteli ve sporcularımızı mutlu eden bir bölge. Bu bölgede uçmak her sporcumuz için gerçekten bir mutluluk kaynağı. Her yarışma sonunda bölgede ilk defa uçan sporcularımızdan çok iyi dönüşler alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bayramörende yamaç paraşütü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!