Başlamadan bitti!

Güncelleme Tarihi:

Başlamadan bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2008 00:00

Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya, "Yedek oturacaksam burada kalmam" diyerek, Gaziantepspor maçı öncesinde Başkent’i terk edip ülkesine giden file bekçisi dönmeyince, sarı lacivertli kulüple ilişkisi kesildi.

ANKARAGÜCÜ, büyük umutlarla transfer ettiği Mısırlı kaleci Sherif Ekramy’in sözleşmesini tek taraflı feshetti. Serkan Kırıntılı’ya alternatif olması ve genç kalecinin performansını yükseltmesi için transferin son günlerinde sarı-lacivertli ekibe katılan Ekramy, Gaziantepspor maçı öncesinde Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya, "Yedek oturacaksam, burada kalmam" diyerek rest çekmişti. Gaziantepspor maçı öncesindeki yemeğe katılmayan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Ekramy, kimseye haber vermeden ülkesi Mısır’a gitmişti.

Geçen sürede oyuncuyu Ankara’ya getirmeye çalışan ancak bunda başarılı olayaman sarı-lacivertliler, önceki gün kalecinin sözleşmesini tek taraflı feshetti. Sherif Ekramy’nin Ankaragücü macerası çok kısa sürerken, Mısırlı kaleci Trabzonspor maçını tribünden izledi ve hiç bir maçta 18 kişilik kadroya giremedi.

Çobanoğlu izledi

Sherif Ekramy, Konyaspor ile Hollanda Birinci Lig ekiplerinden Feyenoord arasında oynanan, yeşil-beyazlı takımın sezon açılış maçında, sarı-lacivertli ekibin yardımcı antrenörlerinden Hakan Çobanoğlu tarafından izlendi. Çobanoğlu’nun olumlu raporu doğrultusunda Teknik Direktör Hakan Kutlu, oyuncunun alınması yönünde karar verdi. Ankaragücü, Mısırlı kalecinin transferinden sonra, daha önce sözleşme imzaladığı Kayseri Erciyesspor’lu kaleci Yusuf Soysal ile sezon öncesi yaptığı mukaveleyi karşılıklı feshetti.

Sherif Ekramy’in izin vermeden ülkesine gitmesi ve geçen sürede Başkent’e dönmemesi, hem yönetimi hem de teknik ekibi öfkelendirirken, yöneticiler, "Feyenoord’ta iki sezonda 6 maç oynamış. Bunların ikisi lig, ikisi de kupa maçı. Hollanda’da bu kadar yedekte kalırken ses çıkarmayan bir kaleci, Ankaragücü’nde bir iki maç niye sabredemiyor anlayamadık. Hangi futbolcunun mukavelesinde ilk 11’de oynar diye bir kural var" şeklinde konuşup, tepkilerini dile getirdiler.

Ege’ye 2. af yolda

Ankaragücü’nde daha önce kadro dışı bırakılan ve 50 bin YTL para cezası verildikten sonra af edilen İbrahim Ege’ye ikinci af yolda. Ege, son olayda Başkan Cemal Aydın ile antrenman sırasında para yüzünden tartışmış ve yine kadro dışı kalmıştı.

İbrahim Ege’nin bayram sonrasında takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!