Başkan Kaplan’dan ilginç iddia: 'Asfalt üzerinden algı yapıyorlar’

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kaplan’dan ilginç iddia: Asfalt üzerinden algı yapıyorlar’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2021 16:56

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ABB’nin ilçedeki cadde ve sokakları asfaltlamayıp kendisinin oturduğu sitenin önünü ve arkasını asfaltlayarak algı yaptığını iddia etti. Böyle bir talepte bulunmadığını belirten Başkan Kaplan, “‘Başkanım sizin evinizin sokakları yapılı tabii! Biz aylardır toz toprak çekiyoruz!’ gibi söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) tarafından Beypazarı’nda yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle birçok cadde ve sokağın aylardır toz içinde olduğunu ancak kendi ikamet ettiği sitenin önüne ve arkasına ‘asfalt atılıp algı çalışması yapıldığı’nı iddia eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “‘Bakın Başkanın evinin önü asfalt ama geri kalan yerler toz toprak’ diye algı çalışması yapmanın kimin işi olduğu hepimizin malumu. Önce bu yollar yapılsın diye asla hiç kimseye ricada bulunmadım” dedi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kaplan, şunları kaydetti:

Başkan Kaplan’dan ilginç iddia: Asfalt üzerinden algı yapıyorlar’


‘SİZİN SOKAKLAR YAPILI TABİİ’

“Aylardır öncelikli olarak yapılması gereken yerleri bildirmiş olmamıza rağmen benim de ikamet ettiğim sitenin ön ve arka yollarının asfaltlanması üzerine bunun akabinde vatandaşlarımızdan gelen ‘Başkanım sizin evinizin sokakları yapılı tabii! Biz aylardır toz toprak çekiyoruz!’ gibi söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız. Şahsım ve tüm belediye personelim adına bizim bahsi geçen yerlerin yapılmasıyla alakalı herhangi bir yetki ve sorumluluğumuz olmadığı gibi kendi adımıza bir talebimiz de olmamıştır.

Başkan Kaplan’dan ilginç iddia: Asfalt üzerinden algı yapıyorlar’


UCUZ OYUNLARA SON VERİLMELİ

Bir kez daha ifade etmem gerekirse öncelikli olarak vatandaşlarımızın çok sık kullandığı cadde ve sokaklardaki bozuk yollar bir an önce yapılmalı, Beypazarı’nın ve Beypazarlı’nın hayrı için böyle ucuz algı oyunlarına son verilmelidir. Daha önce sözlü ifade etmiş olmama rağmen son olarak yazılı olarakta beyan ediyorum ki, 10 Ekim 2021 tarihinde özellikle tarihi sokaklarımızı kapsayan bölgelerde yapılan tespitlerimiz neticesinde birçok farklı sokağa ambulans, itfaiye gibi acil müdahale araçlarının girmekte zorlanacağını ve hatta bazı sokaklarda yayaların bile yürümekte zorlandığını görmekteyiz. Önümüzdeki günlerde hava koşulları nedeniyle doğabilecek olumsuzluklardan vatandaşlarımızın etkilenmemesi adına Beypazarı Belediyesi olarak girişimlerimiz devam etmektedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!