Baran: Bu demokratik bir yarış

Güncelleme Tarihi:

Baran: Bu demokratik bir yarış
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 09:50

ATO Başkanı Gürsel Baran, 14 Nisan’daki ATO başkanlık seçimleri için “Bu demokratik bir yarış ve sektörünü en iyi şekilde temsil eden sandıklardan çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın 2013-2018 çalışma döneminin son meclis toplantısı yapıldı. ATO Başkanı Gürsel Baran, 2016 aralık ayından bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Göreve başladıkları 8 Aralık 2016 tarihinin ATO için milat olduğunu söyleyen Baran, “Görev süremiz boyunca vadettiğimizden fazlasını yaptık, ortaya koyulan vizyon Odamızı daha ileriye taşıdı” dedi. ATO seçimlerine ilişkin “Bu demokratik bir yarış” diyen Baran şunları söyledi:

ŞEFFAF SEÇİM SÜRECİ YAŞANIYOR

“Seçimler hizmet yarışlarıdır. Bu yarışlarda aslolan bu koltuklarda üyelere yönelik hizmet vermektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz aldığımız bayrağı koşar adımlarla ileriye taşıdık. İnşallah bu bayrak daha da ilerilere taşınacak. ATO, tarihinin en şeffaf seçim sürecini yaşıyor. Üye sicil kayıtlarını odanın internet sitesi üzerinden üçüncü kişilerin paylaşımına açtık. Seçimle ilgili liste almak isteyip de alamayan kimse yok çok şükür. Her şey açık, şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Bu demokratik bir yarış ve sektörünü en iyi şekilde temsil eden sandıklardan çıkacak. Sektörünün temsilcisi olarak seçilen herkesin de başımızın üstünde yeri var.”

Haberin Devamı

GÜRGÜR VE BEZCİ ADAY OLMAYACAK

ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, 2013-2018 çalışma döneminin son meclis toplantısında, seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. 2000’den bu yana ATO Meclis Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Gürgür, “13 Nisan itibariyle meclis başkanlığı görevimi noktalıyorum. Seçime katılacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi. ATO eski Başkanı Salih Bezci’nin de aralarında bulunduğu bazı meclis üyeleri de yeniden aday olmayacaklarını açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!