Avrupa’dan eksik yanımız sistemsizlik

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’dan eksik yanımız sistemsizlik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2022 16:11

Süper Lig’in marka değerinin yerlerde süründüğünü aktaran Koca, “500 milyon dolar olan yayın geliri 125 milyon dolara düştü. Bizim Avrupa ülkelerinden ne eksiğimiz var. Eksiğimiz bir sistemimizin olmaması” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 8 hafta geride kalırken bir maç eksiği ile 4 puanla tehlike hattının içinde kalan MKE Ankaragücü’nde takımın oyunu ve aldığı sonuçlar beklentilerin altında kalırken, camia bir an önce tırmanışa geçilmesini bekliyor. Çıktığı 7 maçta; 1 galibiyet ve bir beraberlik alıp, 5 kez de kaybeden sarı-lacivertliler, son olarak kendi sahasında lider Medipol Başakşehir’e yenilip, taraftarlarını milli ara sonrasında üzdü. MKE Ankaragücü, ligin 9. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Avrupa’dan eksik yanımız sistemsizlik

BASKILARA RAĞMEN DOĞRUNUN YANINDA İLERLEYECEĞİZ

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca katıldığı bir televizyon programında takım ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli camiada, özellikle son dönemde oyuncuların transferleri ve menajer ilişkileri ile ilgili sosyal medya kanallarında eleştiriler ve tartışmalar yoğunlaşırken, başkan Faruk Koca, şöyle konuştu: “Menajerler ile çalışmıyoruz. Futbolcunun kendisi ile birebir görüşüp anlaşıyoruz. Futbol koordinatörümüz Emre Yıldız kulübün çalışanı, benim de danışmanım. Baskılara rağmen doğrunun yanında yer alarak ilerleyeceğiz”

Haberin Devamı

TORPİL OYUNCUYA DA ÜLKE FUTBOLUNA DA İHANETTİR

“Alt yapıda çok güzel işler yaptık. SAGEM, Sporcu Araştırma ve Geliştirme Merkezi projemizi hayata geçirdik. Futbolcuya torpil olmaz. Bu durum hem oyuncuya hem de ülke futboluna ihanettir. Bizim ligimizin marka değeri yerlerde sürünüyor. Daha önce 500 milyon dolar olan yayın geliri, şimdi 125 milyon dolara düştü. Bizim Avrupa ülkelerinden ne eksiğimiz var, eksiğimiz sistemsizlik. Görevde olduğumuz süre içinde 40 milyon Avro borç ödedik. Ankaragücü Koleji ve Ankaragücü Akademisi kurmayı düşünüyoruz. Yarınların sorunsuz olabilmesi için sağlıklı ve sağlam adımlar atmamız gerekiyor.”

Avrupa’dan eksik yanımız sistemsizlik

Haberin Devamı

KADIN GÜREŞÇİLERDEN BEŞTEPE’YE ZİYARET

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda kazandıkları madalyalarla dikkatleri çeken MKE Ankaragücü Güreş Takımı kadın sporcuları Beştepe’de başkan Faruk Koca’yı ziyaret etti. Sarı-lacivertli ekibin Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Durali Akpınar, Amatör Branşlar Koordinatörü Mehmet Genç, MKE Ankaragücü Güreş Takımı Teknik Direktörü Fevzi Çakmak ve sporcular; Emine Çataloğlu, Fatma Kızmaz, Şeyma Kızmaz ve Irmak Tutku Şahin’den oluşan ekip, Beştepe Tesisleri’nde Başkan Faruk Koca ile buluştu.
Ziyaretin ardından Başkan Faruk Koca sporculara hediye verdi. Koca, Ankaragücü adını farklı branşlarda başarı ile duyuran sporculara desteklerinin süreceğini söyledi.

Haberin Devamı

Avrupa’dan eksik yanımız sistemsizlik



ALİ ÖCAL UNUTULMADI

MKE Ankaragücü kulübü, 4 Ekim 2021 tarihinde hayatını kaybeden Ankara spor basınının emektar ismi Ali Öcal’ı unutmadı. Sarı-lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, “Ankara basınının kıymetli emektarı Ali Öcal’ı; vefatının 1. yıl dönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi de yayınladığı mesajda Ali Öcal’ı rahmetle andı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!