ATO’dan ‘Getir’e çağrı: 'Ankara’da ürün teminlerini ATO üyelerinden yapsın'

Güncelleme Tarihi:

ATO’dan ‘Getir’e çağrı: Ankara’da ürün teminlerini ATO üyelerinden yapsın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 01:14

Ankara Ticaret Odası(ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'da satışa sunduğu ürünleri yerel KOBİ'lerden temin etmesi konusunda Getir’e çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Getir'in kısa sürede ulaştığı başarılarla Türkiye'nin gururu haline geldiğini ancak Getir ve benzeri uygulamaların konvansiyonel ticaret yapan işletmelerin iş hacimlerini etkilediğine dikkat çeken Baran, “Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza giren bu yeni uygulama nedeniyle geleneksel ticaret yürüten üyelerimiz olumsuz etkileniyor. Ancak gelinen bu aşamadan geri dönüş söz konusu olamaz. Bu yüzden biz de üyelerimizi yeni gelişmelere uygun şekilde eğitmeye ve desteklemeye devam ediyoruz" dedi. Ürün tedarikinin hizmet verilen illerde ve o ilin işletmelerince yapılması gerektiğini vurgulayan Baran, "Mevcut ticari iklimde KOBİ olarak nitelediğimiz küçük ve orta boy işletmelerin varlıklarını sürdürmesi için Getir'in hizmet verdiği illerde tedariklerini gerçekleştirmesi çok önemli. Getir, Ankara'da ürün teminlerini ATO üyelerinden yaparak, ticaret hacimlerini dengelenmesine katkıda bulunsun" değerlendirmesinde bulundu. 

Haberin Devamı

ATO’dan ‘Getir’e çağrı: Ankara’da ürün teminlerini ATO üyelerinden yapsın

ATO Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret eden Getir Perakende Lojistik AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fatih İnanılır, firmanın kuruluşu, büyüme süreci ve çalışma yöntemi hakkında bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!