Ankaray ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankaray ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2013 00:00

Daha önce Ankaray-Kolej istasyonunda meydana gelen sızıntı, bu kez de Tandogan’da yaşandı. Duvar ve tavandan sızan su, merdivenlerde birikintilere neden olurken Başkentliler, “Metroya ıslanmadan binmek için yanınızda şemsiye bulundurmanız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Ankaray-Tandoğan istasyonunda duvar ve tavandan sızan su, merdivenlerde birikintilere neden oldu. Duvarlardan sızan suyun, yağışlı günlerde arttığını belirten Başkentliler, önlem olarak yalnızca kova konulmasına tepki gösterdi.
Ankaray’ın Tandoğan istasyonunu sık kullanan vatandaşlar ise, “Metroya ıslanmadan binmek için yanınızda şemsiye bulundurmanız gerekiyor” dedi.

DAHA ÖNCE KOLEJ’DE YAŞANDI

Daha önce benzer bir sızıntı olayı da Ankaray-Kolej istasyonunda meyadna gelmişti. Ankara Hürriyet’in konuyu, ‘Korkutan sızıntı’ haberiyle gündeme getirmesinin ardından, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş, şu ifadeleri kullanmıştı:

İNCESU DERESİ’NDEN KAYNAKLANIYOR

“Yaptığımız araştırmada Kolej metrosuna bir su akışının olduğunu gözlemledik ve bu su akışı çok yüksek ihtimalle Dikimevi istikametinde akan İncesu Deresi’nden kaynaklanıyor. Ankaray hattının içinden geçtiği kutunun yalıtımında da bir sıkıntı olabilir. Yapı yalıtımı su geçirmez olsaydı, sızıntı meydana gelmezdi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!