Ankara Barosu’ndan yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Ankara Barosu’ndan yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2023 16:31

Ankara Barosu, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Baro tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Mevsim şartları sebebiyle afetzede yurttaşlarımızın mağduriyetlerinin artmaması için yardım malzemeleri Ankara Barosu Eğitim Merkezi'ne (ABEM) (Ihlamur Sokak, No:1 Kızılay-Ankara) teslim edilecektir” ifadesine yer verildi. Baro’nun toplanması çağrısında bulunduğu malzeme listesi ise şu şekilde: “Bebek bezi, mama, hijyenik ped, eldiven, battaniye, uyku tulumu, atkı, bere, çorap, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, havlu kağıt, havlu, sıvı sabun, el feneri, kalem pil, kibrit, çocuk montu, çocuk botu, biberon, kullanılmamış çocuk kıyafeti.” 

‘DESTEK HATTI’ OLUŞTURULDU

Ankara Üniversitesi de deprem bölgelerinde yaşayan öğrencilerle daha hızlı ve sağlıklı iletişim kurabilmek adına destek hattı oluşturdu. Öte yandan Ankara’da bulunan üniversitelerin öğrenci ve mezun toplulukları da ihtiyaç listesi belirleyerek bölgeye yardım malzemeleri toplamaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!