Anadolu’da Kırmızı zamanı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu’da Kırmızı zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:37

Hürriyet’in 2003’ten beri düzenlediği, reklamda yaratıcılığı destekleyen ve teşvik eden ‘Kırmızı Ödülleri’ne başvurular başladı. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 18 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Haberin Devamı

Reklam sektöründe yaratıcılığı özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının, öğrencilerin ve reklamverenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla 2003 yılından bu yana düzenlenen Kırmızı Ödülleri’ne başvurular başladı. Kırmızı Ödülleri kapsamında 6. Kırmızı Bölge Ödülleri de sahiplerini bulacak. Başvuruları başlayan yarışma, İstanbul dışından tüm ajans ve reklamlara açık olacak. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen yarışmada kazananların ödülleri, 26 Mayıs’ta düzenlenecek törenle verilecek.
Kırmızı kapsamında son 6 yıldır düzenlenen Kırmızı Bölge Ödülleri, bu yıl da Anadolu reklamcılarının gündeminde tüm heyecanıyla yerini alacak. Kırmızı, Kırmızı Bölge, Kırmızı Dijital ve Kırmızı Uluslararası Adana Film Fesrivali Afiş Yarışması başvurularını; her biri alanlarının önde gelen isimlerinden oluşan, başkanlıklarını Y&R Brands İstanbul’un CEO’su Arzu Ünal’ın yaptığı 4 farklı jüri değerlendirecek. 

Haberin Devamı

BAŞVURULAR 18 NİSAN’A KADAR

6. Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde, 1 Mayıs 2015-15 Nisan 2016 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış reklamlar yarışacak. Toplam 40 kategori içeren, katılımcıların kategori birinciliği, büyük ödül Kıpkırmızı ve özel ödüller için yarışacağı Kırmızı Bölge’ye başvurular 18 Nisan Pazartesi gününe kadar yapılabilecek. İstanbul dışında yerleşik reklam ajanslarının katıldığı Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri kategorileri ile İstanbul’da yerleşik reklam ajanslarının katıldığı Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri kategorileri her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı olacak.

DİJİTALDE EN İYİLER DÖNEMİ

Son yıllarda dijital entegrasyon kategorilerinde de ödül verilen Kırmızı, bu yıl online reklam dünyasına kapısını daha geniş açtı. Ödüllerin 49 kategoride sahiplerini bulacağı Kırmızı Dijital’de sırasıyla; web kategorileri, mikro site, entegre kampanya kategorileri, video kategorileri, sosyal medya kategorileri, medya kategorileri, mobil kategoriler, sosyal sorumluluk kategorileri, brands stories kategorileri, zanaat kategorileri ve özel kategoriler dalları yer alıyor.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN TAKİP

Katılımcılar, yarışma başvurularını yapabilecekleri www.kirmiziodulleri.com sitesinden, aynı zamanda katılım koşulları, bu yılın kategorilerinin detayları, Hürriyet Özel Ödülü, UAFF Afiş Yarışması, Genç Kırmızı ve Canlı Kırmızı yarışmaları ile ilgili geniş bilgiye de ulaşabilecekler.
Katılımcılar Kırmızı’yı facebook.com/kirmiziodulleri, twitter.com/kirmiziodulleri, www.instagram.com/kirmizi_odulleri isimli sosyal medyada hesaplarından takip edebilecek. 13. Kırmızı Ödül Töreni, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!