'Alemtepe'de gece partisi

Güncelleme Tarihi:

Alemtepede gece partisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 01:45

Dikmen Tepesi’nde yer alan Keklikpınarı verici istasyonlarının bulunduğu geniş arazide yapılan uyuşturucu ve alkol partileri çevre halkını isyan ettirdi.

Haberin Devamı

Eskiden taş ocağı olan ve geniş boşluklar oluşan istasyon alanı, gece-gündüz alkol ve uyuşturucu madde bağımlısı olan kişiler tarafından kullanılıyor. Uzun yıllar önce taş çekilen alanların, çukurda kaldığını ve kalan kayaların doğal paravan görevi gördüğünü dile getiren vatandaşlar, “Gece arabalarıyla gelen gruplar, çöp yığınlarını aşıp, taş ocağından kalan geniş araziye giriyor. Madde bağımlıların kova diye tabir ettikleri sistemi kuran kalabalık kişiler şehrin manzarası en güzel yerinde parti yapıyor” diye konuştu.

ÇAMLICA MODEL OLABİLİR

Sürekli hafriyat ve çöp yığınlarıyla gündeme gelen verici istasyonları çevresinin artık alkol ve uyuşturucu kullanan kişiler tarafından kullanıldığını dile getirilmesinin ardından bölgeye giden Ankara Hürriyet muhabiri, taş ocağı tarafından boşaltılan geniş araziye girdi. Dışarıdan görülmesi imkansız olan alanda alkol ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler bulunurken, arazinin belli yerlerinin taşlarla bölünmüş olmadı dikkat çekti. Bölgenin asayiş açısından çok sıkıntılı olduğunu söyleyen vatandaşlar, “İstasyon çevresi önce çöp yığınlarıyla kaplandı. Sonra hafriyat şimdi de, uyuşturucu partileri verilmeye başlandı. Bu bölge İstanbul’da bulunan Çamlıca verici istasyonu gibi değerlendirilirse, Ankara’nın en güzel seyir terası olabilir. Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!