AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi

Güncelleme Tarihi:

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 13:06

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman engelli bireyleri düzenledikleri piknikte bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde gerçekleşen pikniğe özel eğitim rehabilitasyon öğrencisi 300’e yakın engelli birey katıldı.

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi

Şeyh Ali Semerkandi Hz Türbe ziyaretiyle başlayan ve Aluçdağı Tabiat Parkında gün boyu devam eden etkinliğe AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Kurtcan Çelebi, Osman Gökçek, Büyük Birlik (BBP) Ankara İl Başkanı Alperen Kılıç, Çamlıdere Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tezer, AHİD üyeleri, Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurucu Müdürleri ve Ankaralılar katıldı.Açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Hilmi Yaman, “Ankaralılar Derneği olarak engelli bireylerimizin sosyalleşmesi için genel merkezimiz ve şubelerimizde programlar düzenliyoruz. Geleneksel sanatlarımız ve önemli günlerimiz de bir araya geliyoruz, güzel kalplerinize dokunuyoruz. Bugün de burada sizlerle güzel bir gün geçiriyoruz. Çoğu kardeşimiz Ankara’da yaşayıp daha önce hiç Çamlıdere’ye gelmemişler. Sizi burada ağırlıyor olmak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, “Bu güzel ortamda bizleri bir araya getiren Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman abimize ve emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Engelsiz Yaşam Pikniği’ne hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz” diye konuştu.

Program sonunda özel eğitim merkezi tarafından Hilmi Yaman’a plaket takdimi yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!