8 ay sonra çalışma başladı

Güncelleme Tarihi:

8 ay sonra çalışma başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 01:00

Büyükşehir Belediyesi’ne geçtikten sonra 8 aydır kapalı olan Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nda Kent Estetiği ekipleri çalışmalara başladı. Bin 200 araç kapasiteli otoparkın, çalışma sonrası yeniden hizmet vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl temmuz ayından bu yana kapalı olan Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı yeniden hizmete açmak için çalışmalara başladı. Hürriyet Ankara’nın kapatıldığı günden bu yana defalarca gündeme getirdiği bin 200 araç kapasiteli otoparkta, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerince boya badanası yapılarak diğer eksiklikleri gideriliyor. Öte yandan zemin kattaki dükkanların da Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jetormal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, çevre ilçelerin halkına ekonomik destek sağlamak amacıyla, yöresel ürünlerin satış yapılacağı yer olarak kullanılacağı belirtiliyor.

TRAFİK SORUNUNA YOL AÇTI

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nın 8 aydır kapalı olması, bölgede trafik sorununa yol açmış, bölge esnafı başta olmak üzere çevredeki vatandaşları isyan ettirmişti. 1987 yılında yapılan yanlış bir işlemle Çankaya Belediyesi’ne geçen Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı, geçen yıl yapılan düzenlemeyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!