4 noktada çalışma

Güncelleme Tarihi:

4 noktada çalışma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 14:50

Anadolu Bulvarı trafiğini, kesintisiz hale getirmek için 4 ayrı noktada üst ve alt geçit çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan sabır diledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nin, Anadolu Bulvarı trafiğini kesintisiz hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Çevre Yolu ile Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktadaki Hurdacılar Sitesi Kavşağı’na “U” dönüşü köprüsü inşa edildi. Bulvarın, Ankapark’a yakın olan bölümünde yoğunluk yaşanmaması için de 243.5 metre uzunluğunda üst geçit köprüsü yapımına başlandı. Yeni köprü, Ankapark içerisenden Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu istikametine doğrudan çıkış yapılmasına olanak sağlayacak. Anadolu Bulvarı’nın, Çevre Yolu bağlantısına kadar trafik ışığı olmadan kesintisiz hizmet verebilmesi için ASKİ Arıtma Tesisi önüne de, Hurdacılar Sitesi Kavşağı’ndaki “U” dönüşü köprüsünün benzeri inşa edilecek. Araç Muayene İstasyonu’nun olduğu bölgeye ise ‘battı-çıktı’ olarak adlandırılan alt geçit yapılacak.

Haberin Devamı

ÖZÜR VE SABIR DİLEĞİ

Anadolu Bulvarı trafiğinde, yol çalışmaları boyunca yaşanabilecek aksaklıklar için vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen yetkililer şunları söyledi:
“Çalışmalar bitirildiğinde Anadolu Bulvarı tamamen trafik ışıksız hale getirilecek. Bu sayede Anadolu Bulvarı ile Çevre Yolu bağlantısı kesintisiz olarak hizmet verecek. Çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz ama sabrederlerse Bulvar daha güzel olacak.”

ASKİ BEKLENİYOR

Anadolu Bulvarı, Çevre Yolu ve Yakacık’ın, Karşıyaka Mezarlığı bağlantısını sağlayan 1668. Cadde’de uzun zamandır devam eden ve tamamlanmadığı için bölgede yaşayanların şikayetine neden olan yol çalışması hakkında da bilgi veren yetkililer, “ASKİ ekiplerinin çalışmasını bekliyoruz. Çalışma biter bitmez, ekiplerimiz de yol çalışmasını sonlandıracak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!