20 ülke 45 kent Başkent’te buluşacak

Güncelleme Tarihi:

20 ülke 45 kent Başkent’te buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 15:54

Başkent, 20 ülke ve Türkiye’den 45 kenti ağırlamaya hazırlanıyor. Ankara, 22-25 Mart tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleştirilecek Travel Expo Ankara fuarına ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Eş zamanlı Gastronomi Zirvesi’nin de yer alacağı fuarda, 7 bölgenin 14 farklı yemeği ziyaretçilere ücretsiz sunulacak. Etkinlik kapsamında, baklava pişirme Guinness Dünya Rekoru denemesi gerçekleştirilecek. ATİS Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda, Ankara ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılması hedefleniyor.

UYGUN TATİL SEÇENEKLERİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen fuarda tatil planlanması yapan vatandaşlar, kendine en uygun seçenekleri değerlendirebilecek. Küba, Çin, İsveç, İspanya, Tayland, İran ve Vietnam gibi ülkelerin stantlarının yer alacağı fuarda, tüketiciler birebir firmalarla görüşme imkânı bularak, tatil planlamaları yapabilecek. Türkiye’nin deniz ve kültür turizminde önemli merkezi olan il ve ilçeler de fuara katılım sağlayarak, ülkenin güzelliklerini ortaya koyacak. Girişin ücretsiz olduğu fuarda, her gün Endonezya Halk Dansları Topluluğu ile Vietnam dövüş sanatları gösterileri izlenebilecek. Fuar kapsamında, gezginlerle söyleşiler, seyahat anılarına ilişkin konferanslar, deneyim aktarımları, kâşiflerden keşifler, fotoğraf sergileri, imza günleri de düzenlenecek.

BAKMADAN GEÇME!