17 birim bir arada

Güncelleme Tarihi:

17 birim bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 00:37

Mamak Belediyesi, belediye araçlarının bakım ve onarım hizmetini, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesindeki atölyelerde yapıyor.

Haberin Devamı

Belediyenin 317 araç ve iş makinesinin periyodik bakımından arızalarına, motor yıkamadan lastik değişimine kadar tüm işlemleri, bu atölyelerde gerçekleştiriliyor. Tamirhanenin, boya, kaporta, dizel, radyatör, lastik, döşeme, akü, elektrik gibi 17 birimi aynı çatı altında topladığını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Tamirhane sayesinde hem araçlar verimli çalışıyor hem de ciddi oranda tasarruf gerçekleştiriliyor” dedi. 50 personelle hizmet veren tamirhanede geçtiğimiz yıl 18 bin 715 işlem gerçekleştirildi.

17 birim bir arada


YARIYA GELİNDİ

Öte yandan, restorasyon çalışmalarına geçen yıl ağustos ayında başlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’nin yeniden inşasında yarıya gelindi. Merkezdeki cihazlar ve aktivite alanları, 2019 yılının kasım ayında çıkan yangında kullanılamaz hale gelmişti. İtfaiye raporunda, kulenin, yanma yoğunluğu olan ikinci kat çatı kısmındaki yanmaya müsait malzemeler üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş atılarak yakıldığı ifade edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!