1 gecede 4 soygun

Güncelleme Tarihi:

1 gecede 4 soygun
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 16:41

Çalıntı araçla, bir gecede peş peşe 4 işyerine giren maskeli hırsızlar, polise izlerini kaybettirdi. Otomobilin plakasının öğrenilmesiyle teyakkuza geçen polis, hırsızları arıyor.

Haberin Devamı

Başkent’te önceki gece Çankaya’nın İşçi Blokları Mahallesi, Ceyhun Atıf Kansu Caddesi ve Akpınar Mahallesi ile Mamak’a bağlı Yeşilbayır Mahallesi’nde hırsızlık olayı yaşandı. Bir saat içinde 4 işyerine giren hırsızlar, nakit para ve sigara çaldı. İlk hırsızlık olayı, saat 01.30 sıralarında İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşandı. Sokak üzerindeki bir markete otomobille gelen maskeli zanlılar, depo kısmının kapısını kırdı. Aynı saatlerde Ceyhun Atıf Kansu Caddesi üzerindeki bir giyim mağazasından soygun ihbarı geldi. Olay yerinde giden polis ekipleri mağazasının cam kapısının kırıldığını tespit etti. Mağazadan 500 lira civarında nakit para çalındığı öğrenildi.

ANONSLA TEYAKKUZA GEÇTİLER

Üçüncü hırsılık haberi de, Akpınar Mahallesi'nden geldi. Hırsızlar, otomatik kepengi yerinden söküp bir markete girdi. Yazarkasadan nakit para alan zanlılar, raflardaki sigaraları da alışveriş arabasıyla otomobillerine götürdü. Bu olayın ardından, hırsızlık olaylarına karışan otomobilin plakası anons edilince, polis ekipleri teyakkuza geçti.

Haberin Devamı

ARACI ETİMESGUT’TAN ÇALDILAR

Polis ekipleri hırsızları ararken, Mamak’ın Yeşilbayır Mahallesi'ndeki bir markete şüpheli şahısların hırsızlık amaçlı girdiği bilgisi geldi. Olay yerine giden polis ekipleri marketten sigara çalındığını tespit etti. Olayda kullanılan otomobilin Etimesgut ilçesinden çalındığı öğrenilirken polis ekipleri zanlıları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. İşçi Blokları Mahallesi'ndeki soygun girişimi, marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Maskeli hırsızlar, demir makasıyla depo kapısının kilidini kırmaya çalışıyor.

GEÇEN HAFTA DA YAKALANMADILAR

Başkent’te, geçen hafta da Çankaya’nın Ceyhun Atıf Kansu Caddesi ile Mamak’ın Mehmet Ali Altun Caddesi’ndeki işyerlerinin camlarını kaldırım taşı ile kıran maskeli 4 zanlı, yaklaşık 32 bin TL değerinde içki sigara ve elektronik eşya çalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!