MHP’nin Amasya Adayları Basınla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

MHP’nin Amasya Adayları Basınla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 15:20

MHP AMASYA İL BAŞKANI KADİR KUTAY SAMSUN VE PARTİSİNİN DİĞER MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SADIK ASLAN VE TURAN GÖRDOĞAN İLE PARTİ YÖNETİCİLERİNİN KATILDIĞI BASIN TOPLANTISINDA GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNAN MEHMET SARI, “AK PARTİ’Yİ DE BUGÜNKÜ GİRMİŞ OLDUĞU BATAKLIKTAN KURTARACAK MİLLİYETÇİ HAREKET’İN FELSEFESİ VE FİKİRLERİDİR. VATAN PARÇALANAMAZ, BÖLÜNEMEZ, PAZARLANAMAZ. BİTTİ. TERÖRİSTLE MÜZAKERE YAPILAMAZ. VATANA İHANET EDENE TAVİZ VERİLEMEZ. BU MEMLEKETTE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİN RUHU VARDIR. BU MEMLEKETTE BU ÜLKÜCÜ HAREKETİN VAR OLUŞUNDA MİLLİYETÇİ HAREKET’İN VAR OLUŞUNDA YİNE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN UMUTLARI VARDIR, ONLARIN MÜCADELESİ VARDIR. ONLARIN MÜCADELESİ NEYDİ. ALLAHU EKBER’Dİ. ONLARIN MÜCADELESİ NEYDİ VATAN, MİLLET, DİN, BAYRAK SEVDASI İDİ. BİZ BU MANADA MİLLİYETÇİ HAREKET OLARAK ARKADAŞLARIMIZLA BERABER BU SEVDANIN GÖNÜLLÜLERİ, BU SEVDANIN BİR NEFERLERİ OLARAK ÖNCE AMASYA’MIZ İÇİN NE YAPILMASI GEREKİYORSA, ORAYA KADAR MÜCADELE ETME AZMİNDE VE KARARLILIĞINDAYIZ" DİYE KONUŞTU.

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, “Amasya’mızın Ankara’daki kalbi, yüreği ve gönlü olmaya talibiz” dedi.
MHP Amasya İl Başkanı Kadir Kutay Samsun ve partisinin diğer milletvekili adayları Sadık Aslan ve Turan Gördoğan ile parti yöneticilerinin katıldığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Mehmet Sarı, “AK Parti’yi de bugünkü girmiş olduğu bataklıktan kurtaracak Milliyetçi Hareket’in felsefesi ve fikirleridir. Vatan parçalanamaz, bölünemez, pazarlanamaz. Bitti. Teröristle müzakere yapılamaz. Vatana ihanet edene taviz verilemez. Bu memlekette Çanakkale şehitlerinin ruhu vardır. Bu memlekette bu ülkücü hareketin var oluşunda Milliyetçi Hareket’in var oluşunda yine Çanakkale şehitlerimizin umutları vardır, onların mücadelesi vardır. Onların mücadelesi neydi. Allahu Ekber’di. Onların mücadelesi neydi vatan, millet, din, bayrak sevdası idi. Biz bu manada Milliyetçi Hareket olarak arkadaşlarımızla beraber bu sevdanın gönüllüleri, bu sevdanın bir neferleri olarak önce Amasya’mız için ne yapılması gerekiyorsa, oraya kadar mücadele etme azminde ve kararlılığındayız. İnşallah bizleri, bizlerinde gayretiyle vatandaşlarımızın da teveccühüyle meclise gönderirseniz. O zamanda ne yapacaklarımızı veya ne yaptıklarımızı fevkalade görürsünüz. Biz inşallah gidersek Amasya’mızın Ankara’daki kalbi, yüreği ve gönlü olmaya talibiz” diye konuştu.
“Amasya ile alakalı projelerimiz var. Amasya’nın dertlerini biliyoruz. Çünkü bu problemi bizler yaşıyoruz. İşsizlik probleminin yerinde çözülmesi lazım, tüccarın, sanayicinin önünü açıp, onlara fırsat tanıdığımız zaman Amasya’daki işsizlik problemini çözeriz” diyen Sarı, “Amasya’yı İstanbul, Ankara’ya taşımakla Amasya’nın işsizlik problemi çözülmez. Yerinde çözmek lazım, emeklinin problemini hükümet olarak çözmek lazım. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki, ‘İki maaş ikramiye vereceğim.’ Bence çokta doğru söylüyor. Verilmemesini gerektiren hiçbir şey yok. Bana göre en düşük emeklinin maaşı en düşük bin 500- bin 600 lira arasında olması lazım. Bin 500- bin 600 lira belki Amasya’da bir şeyler yapabilir. Ama İstanbul’da ne yapar hiçbir şey yapmaz. Yapması da mümkün değil, Türkiye’deki olan problemlerin birçoğu da Amasyamızda var” şeklinde konuştu.
MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde TBMM’ye Amasya’dan milletvekili göndereceğine inandığını vurgulayan MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun da, “Milliyetçi Hareket Partisi bu sene Amasya’dan milletvekili gönderecek. Doğru. Allah nasip ederse göndereceğiz. Ama biz bir milletvekili göndermeyip, 3 milletvekili göndermek için mücadele edeceğiz. Bunun için gerekirse, gece gündüz çalışarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ben şahsım ve teşkilatım adına bunun sözünü veriyorum. Son gün son dakikaya kadar, son sandığa oy atılana kadar biz bunun takipçisi olacağız. Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
2. sıra milletvekili adayı Sadık Aslan, mevcut iktidarın Amasya’nın sorunlarıyla ilgili bir adım atmadığını öne sürerken, 3. sıra adayı Turan Gürdoğan da seçim sürecinde çok çalışarak MHP’yi iktidara taşımayı istediklerini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!