'Yılın Haber Ajansı Ödülü' DHA'ya

Güncelleme Tarihi:

Yılın Haber Ajansı Ödülü DHAya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 14:46

'Yılın Haber Ajansı Ödülü' DHA'ya

Haberin Devamı

ADANA'da hazırlanan ve farklı kentlere dağıtımı yapılan Fashion VIP Dergisi, kuruluşunun 8'inci yılını düzenlenen geceyle kutladı. Gecede Doğan Haber Ajansı'na (DHA) 'Yılın Haber Ajansı Ödülü' verildi.
Yılın şıkları ile özel ödüllerin sahipleriyle buluştuğu gece, Hiltonsa Adana Oteli'nde gerçekleşti. Organizasyonu Open Organizasyon tarafından gerçekleştirilen geceye Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, 2.Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hakan Özdeş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.
Gecede Doğan Haber Ajansı'na,(DHA) 'Yılın Haber Ajansı Ödülü' verildi. Ödülü, DHA Bölge Müdürü Orhan Apaydın, Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan aldı. Hürriyet Gazetesi Bölge Müdürü Sinan Tanyıldız'a da gecede 'Yılın Köşe Yazarı' ödülü verildi. Plaketi gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdal Fernergiz, Tanyıldız adına aldı. Grup Mega Band'in sahne aldığı gecede Adana ve Mersin jürileri tarafından belirlenen şık isimlerin yanı sıra özel ödüller de sahiplerine takdim edildi.
Gecede konuşan Fashion VIP Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kurtul Çakın, 8 yıl önce yayın hayatına başlayan derginin ulusal baskı yaptığını belirtti. Çakın, "Yayın hayatına Adana ile başlayan ardından Mersin, Antakya, Gaziantep ve son olarak İstanbul'da da okurlarına ulaşan Fashion VIP Dergisi bugün ulusal bir dergidir. 8'inci yılını kutlayan dergimiz bildiğiniz üzere 45 günlük periyotlar halinde sizlere ulaşıyor. Bu süre içerisinde bir yayını hiç aksatmadan çıkartabilmek, ayakta kalabilmek oldukça zor. Ekip olarak çok çalıştık, çok mücadele ettik ve sonunda başardık diye düşünüyorum. Ama hala gidecek çok yolumuz var" dedi.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!