Konserde karpuzlu doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Konserde karpuzlu doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 15:44

Konserde karpuzlu doğum günü

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kızıldağ Karakucak Güreşleri kapsamındaki konserde, sanatçı Soner Olgun'un eşi Özlem Olgun'un doğum gününü, üzerinde mumlar bulunan karpuzla kutladı. Soner Olgun'la sahnede düet yapan Özlem Olgun, hayatının en güzel doğum günü sürprizini Adana'da yaşadığını söyledi. 
Karaisalı İlçesi'ne bağlı 1666 rakımlı Kızıldağ Yaylası'nda sahne alan Soner Olgun, binlerce hayranını coşturdu. Konseri izleyenler arasındaki Başkan Sözlü de bir süredir tanıtımı için çalışmalar yaptığı Adana karpuzunu ön plana çıkardı. Sözlü, Soner Olgun'la aynı sahneyi paylaşan Özlem Olgun'un doğum günü olduğunu öğrenince, üzerinde mumlar bulunan karpuz hazırlatıp, sürpriz yaptı. Özlem Olgun, orkestranın seslendirdiği doğum günü şarkısı eşliğinde karpuz üzerindeki mumları söndürdü. Başkan Sözlü ve ailesinin rol aldığı karpuzla ilgili kısa filmi izlediğini ve çok beğendiğini söyleyen Soner Olgun ise "Adana'da böyle olur doğum günü. Helal olsun. Bundan sonra bırakın gazla, mazotlu içecekleri Adana karpuzu yiyin" dedi. 
Başkan Sözlü doğum günü anısına sanatçıya el dokuması Saimbeyli kilimi ve çiçek, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise Soner Olgun'a tarihi Varda Köprüsü'nün tablosunu armağan etti.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!