Kent Konseyi'nde Sazak dönemi

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyinde Sazak dönemi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 15:56

Kent Konseyi'nde Sazak dönemi

Haberin Devamı

ADANA Kent Konseyi Başkanlığına Ömer Güner Sazak seçildi.

Kent Konseyi'nin 2'nci dönem olağan genel kurulu, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapıldı. İki yıldır Konsey Başkanlığını yürüten Ahmet Özen, açılış konuşmasında, yeni seçilecek Başkan ve Yürütme Kurulu üyelerine başarı diledi. Genel kurula katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek de kent konseylerinin kentlerin tüm değerleri ve dinamiklerini bir araya getiren, ticari endüstriyel ve kültürel konularda çalışma yapan birimler olduğunu anlattı.

Divan seçiminin ardından Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan'ın okuduğu 2014-2016 faaliyet ve mali raporu oylama ile kabul edildi. Daha sonra yapılan seçimde Ömer Güner Sazak, Adana Kent Konseyi'nin yeni başkanı oldu. Sazak yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Kent konseyleri kentin ve kentte yaşayan insanların din, dil, ırk, etnik ve siyasi yapı gözetmeksizin kentin menfaatleri dogrultusunda projeler üreten bunu olgunlaştıran ve icrai faliyete geçmesi için de yerel tönetimlere ve hükümet ile baglı kurumlararına tazyik uygulayan gönüllülük esasına baglı olarak çalışan bir kuruluştur. Birinci dönemde rol model olan bazı projelerin Türkiye gündemine gelmesi kentimiz adına onur vericidir. Türkiye Kent Konseyleri birliği yürütme kuruluna seçilen Genel Sekreterimiz Ekrem Aslan'ı da ayrıca tebrik ediyorum, Adanamız için övünç olmuştur.. Hep birlikte el ele daha güzel bir Adana için çalışmaya devam edecegiz."

Kent Konseyi Yörütme Kurulu'na ise şu isimler seçildi: Atilla Menevşe, Zeki Kıvanç, Erkan Karakaya, Cüneyt Erginkaya, Nazım Biçer, Teoman Yılmaz, Derya Göksuçukur, Şeniz İl, Gonca Saygılı, Selahattin Dolgun, M.Edip Gülnar, Hasan Yaman, Mustafa Baş, Mehmet Gökoğlu, Hatice Nazlı Yakıcı, Soner Şimşir, Arif Akgül, Serkan Bölük, İsmail Güneş ve Murat Şirin

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!