Av. Aziz Erbek: Adana’ya sosyal belediyeciliği getireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Av. Aziz Erbek: Adana’ya sosyal belediyeciliği getireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2018 11:24

ADANA Barosu eski Başkanı Avukat Aziz Erbek, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP’nin resmi ilk Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Erbek, "Adanaya sosyal belediyecilik anlayışını getireceğime söz veriyorum" dedi.

Haberin Devamı



Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesindeki CHP İl binasına gelerek aday adaylığı başvuru belgelerini CHP İl Başkanı Emrah Kozaya teslim eden Av. Aziz Erbek, Adana halkı için var gücüyle çalışacağını dile getirdi. Başvuru sonrası il binası önündeki vatandaşlara konuşan Erbek şöyle dedi:

"Adanaya sosyal belediyecilik anlayışını hep birlikte getireceğiz. Özellikle burada engelli vatandaşlarımızı görüyorum. Ben bizzat bu kardeşlerimin hayatını kolaylaştırmak için büyük bir özveriyle çalışacağım. Biz Adanayı Akdeniz Bölgesinin inci kenti yapmayı hedefledik. Yollarıyla, meydanlarıyla yeni bir kent yaratacağız. Yeşil alanlarımızı arttıracağız. Biz örgütüyle, üyesiyle, seçmeniyle kenetlendik geliyoruz. Adanalı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Artık halkçı belediyecilik geliyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!