Cannes ödüllü film Adana'da

Güncelleme Tarihi:

Cannes ödüllü film Adanada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 13:07

Cannes ödüllü film Adana'da

Haberin Devamı

OSCARLI Sofia Coppola'ya Cannes 2017'de En İyi Yönetmen Ödülü kazandıran 'The Beguiled'in Türkiye Prömiyeri Adana Film Festivali'nde yapılacak. 
Başrollerini Nicole Kidman, Kirsten Dunst ve Colin Farrell'ın paylaştığı The Beguiled, Türkiye'de ilk kez, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasındaki Adana Film Festivali'nde izleyiciyle buluşacak. 
Amerikan İç Savaşı sırasında Virginia'daki bir kız okuluna gelen yaralı bir askerin çevresinde gelişen olayları anlatan The Beguiled, Sofia Coppola'ya yeni bir ödül getirdi. Venedik'ten Altın Aslan'lı sinemacı, En İyi Yönetmen Ödülü ile Cannes'da 50 yıl aradan sonra bu ödülü alan 2'nci kadın yönetmen oldu. Oyunculuk da yapan Sofia Coppola'nın yazıp yönettiği Lost In Translation, 2004 yılında 4 dalda Oscar'a aday olmuş ve törenden En İyi Orijinal Senaryo Oscarı ile ayrılmıştı. Sofia Coppola bu ödülle, büyükbabası Carmin Coppola ve babası Francis Ford Coppola'dan sonra aynı aileden Oscar kazanan 3'üncü kuşak olmuştu. 
ABD'de Haziran'da vizyona girmesine karşın uluslararası festivalleri dolaşmaya devam eden The Beguiled, Türkiye'de sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!