Susan Miller

Sıkı tutunun, Merkür geriliyor

7 Temmuz 2019
İletişim gezegeni Merkür geri harekette. Böyle dönemlerde teknoloji ve iletişimle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz e-mailleri dikkatlice okuyun ve bilgisayarınızdaki önemli dosyaları yedekleyin. Bunun dışında insanlarla ilişkilerinizde de ekstradan sabırlı olmakta fayda var.

KOÇ
Daha kararlı bir tavır
Bu hafta bilgisayarınızda yaratıcı işlerinizi sakladığınız dosyaları yedeklemeyi unutmayın. Yöneticiniz Mars, gerileyen Merkür’e katılarak iletişimle ilgili konularda daha kararlı bir tavır almanızı sağlayacak.

BOĞA
Zaman verin
İletişim gezegeni Merkür aile evinizde gerileyeceğinden evdekilerle yapacağınız konuşmalarda sabırlı olun. Özel hayatınızdaki gelişmeler ev hayatınızda bazı değişimleri tetikleyebilir. Kendinize zaman verin.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yeni başlangıçlar için ideal dönem

30 Haziran 2019
Salı günü gerçekleşecek güneş tutulması burçlara enerji getirecek. İkizlere ekstra para geliyor, Terazilerin kariyeri yükselişe geçiyor, Başakları duygusal yakınlık bekliyor.

 

KOÇ
Ev ve aile işleri
Salı günü gerçekleşecek güneş tutulması, ev ve aile evinize enerji verecek. Bu alandaki hayalleriniz, aşk ve güzellik gezegeni Venüs’ün güneş tutulmasından bir gün sonra bu evinize girmesiyle desteklenecek.

BOĞA
Zarafet katacak

Yazının Devamını Oku

Korkacak bir şey yok

23 Haziran 2019
Bu hafta evrenin en olumlu iki gezegeni Venüs ve Jüpiter karşı karşıya geliyor. Ama endişeye gerek yok. Bu pozisyon burçlara büyüme ve gelişme getirecek. Akrep’ler zam alabilir, Yay’ların aşktan başı dönebilir.

KOÇ
İki farklı yön
Venüs ve Jüpiter haritanızda şansı simgeler. Bu iki gezegen karşıt taraflarda yer aldığında birbiriyle ilgili ama iki farklı yöne doğru çekilebilirsiniz. Yabancı bir dil öğrenmek istemek ve o dilin konuşulduğu ülkeye seyahat etmek arasında kalabilirsiniz.

BOĞA
Refah dönemi
Bu hafta başkalarının parası evinizdeki Jüpiter, kazanç evinizdeki Venüs’ün tam karşısında yer alırken bir refah dönemine girebilirsiniz. Muhtemelen projelerinizin peşinden gitmenizi sağlayacak dış kaynaklardan destek bulacaksınız.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Kritik gün salı

16 Haziran 2019
Salı günü gerçekleşecek Merkür ve Mars buluşması, tüm burçlara hızlı düşünme ve hazırcevaplık kabiliyeti getiriyor. Ama bu durum bazı tartışmalara da neden olabilir.

KOÇ
Yüksek özgüven
Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla seyahat planlarınızı netleştireceksiniz. Jüpiter’in Ay’a yakın olması özgüveninizin yüksek olacağına işaret ediyor.

BOĞA
Kredi cepte
Bu hafta, ev veya işiniz için başvurduğunuz kredi işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Dolunay’dan bir gün sonra, iletişim gezegeni Merkür ateşli Mars’la bir araya gelecek; hızlı düşünerek ve hazırcevap olmanızı sağlayacak.

Yazının Devamını Oku

Kritik dört gün

9 Haziran 2019
Mars ve Satürn karşı karşıya geliyor. Bu açı, gerginliğe ve sabırsızlığa neden olabilir. Ancak perşembe günü merhametli Neptün, duruma müdahale edecek, işler yumuşayacak.

KOÇ
Bu hafta iş ve ev hayatınız arasında kalabilirsiniz. İşyerindeki görevlerinizi yerine getirmeye çalışsanız da odağınızda ailenizle ilgili sorumluluklar olacak.

BOĞA
Öğrenim evinizdeki Mars, yüksek öğrenim evinizdeki otorite gezegeni Satürn’e karşı gelirken, öğrenciyseniz, finallere çalışıyor olabilirsiniz. Öğrenci olmasanız bile, çalıştığınız alanda bir sertifika almaya çalışacaksınız.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yeniayla parlayacağız

2 Haziran 2019
İkizler iyi haberi bu hafta alabilir. Aslanlar yükselişte. Terazilerin eline bir miktar para geçebilir. Balıklar için yeni bir dönem başlıyor.

KOÇ
Önemli destek
Önemli konumdaki biriyle kâr etmenizi sağlayacak bir bağlantı kurabilirsiniz. Gücü simgeleyen Plüton, size önemli bir destek verecek. Yeniay iletişim evinize enerji verecek.

BOĞA
Tasarruf teşviki
Hayata iyimser bir gözle bakacaksınız. Yeniay para evinizi aydınlatacağından, sizi dengeli bir bütçe yapmaya ya da tasarruf etmeye teşvik edecek.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Gezegenlerden bahara aşk getiriyor

26 Mayıs 2019
Merkür’ün Neptün’le zorlayıcı teması gözünüzü korkutmasın. Venüs ve Satürn’ün valsi Yengeç ve Oğlak başta olmak üzere pek çok burca aşk ve hafifleme bırakacak.

KOÇ
Uzun soluklu ilişki
Neptün-Venüs diyaloğu sayesinde ayaklarınızı yerden kesecek bir romantizme kapılabilirsiniz. Satürn-Venüs temasının aşk ve bağlılık getirmesiyle de ilişkilerinizin uzun soluklu olması mümkün.

BOĞA
Kontrat imzalamayın
Kişilik evinizdeki Venüs’ün sorumluluk gezegeni Satürn’le işbirliği sayesinde yeni birine bağlanabilir veya kendinize yeni bir yaşam yolu belirleyebilirsiniz. Bu hafta kontrat imzalamak için uygun değil.

Yazının Devamını Oku

Dolunayın gücü

12 Mayıs 2019
Akrep burcunda gerçekleşen dolunay burçları enerjik olmaya ve ellerindeki işleri başarıyla sonlandırmaya teşvik ediyor.

KOÇ
Hafta başında, kazanç evinizdeki Merkür kariyer evinizdeki Satürn’le iş birliği yapacak. Önemli bir müşteri kazanabilir ya da işiniz için yatırım alabilirsiniz. Çalışmaya devam edin, karşılığını mutlaka alacaksınız.

BOĞA
Aşk ve güzellik gezegeni Venüs bu hafta kişilik evinize gireceğinden, herkes tarafından fark edileceksiniz. Cumartesi gVenüs sürprizler gezegeni Uranüs’le bağlantı kuracağından, çok romantik bir hafta sonu geçireceksiniz.

İKİZLER
Mars kişilik evinizden çıkıp haritanızın kazanç evine gireceğinden, aklınız para konularında olacak. Hafta sonu dolunay günlük aktiviteler evinizi aydınlatacağından, işle ilgili bir proje olgunluğa ulaşabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku