Sibel Arna

Yaz sezonunun parlayan yıldızı Hande Erçel

8 Ağustos 2016
Hande Erçel’in “Güneşin Kızları”ndaki hali ile “Aşk Laftan Anlamaz”daki hali arasında dağlar kadar fark var. Bir kere zayıfladı, ikincisi makyajı oturdu, saçlarının rengi açıldı, yüzü daha bir ışıldadı. Kısacası daha bir güzelleşti, parladı.

Erçel, Hayat karakteri ile kendini buldu diyebilirim. Evet, dizinin senaryo örgüsü “Kiralık Aşk”a çok benziyor. Hayat karakterinin tatlı, sakar ve yer yer atarlı tavırları Defne’yi (Elçin Sangu) fena halde andırıyor ama ne yapalım yine yeni yeniden “aşk satıyor”.
Hande Erçel’in pantolonlu kombinlerini değil de elbiseli ya da etek bluzlu hallerini beğeniyorum. Skiny pantolonlar bacaklarını biraz orantısız gösteriyor.
Son bölümde giydiği krep kumaştan yapılmış kırmızı etek-bluz çok güzeldi. Markası Selma Çilek... Etek 850 TL. Bluz 750 TL. Toplam 1600 TL.
Siyah çantasının markası ise My name is O. Fiyatı 875 TL.



Yazının Devamını Oku

Mavi tek omuz piştisi

2 Ağustos 2016
Markaları aynı ama ufak bir ton farkıyla aynı bluz, iki ayrı dizide kullanıldı geçen hafta. Biri “Hayatımın Aşkı”, diğeri “No 309” dizisi.

“Hayatımın Aşkı” dizisinde Hande Doğandemir mavi tek omuz bluzu, Mango marka şahane bir kolyeyle tamamlamıştı. Bluzunun markası ise H&M.  “No 309” adlı dizide İrem Helvacıoğlu’nun giydiği açık mavi tek omuz ise Selim Baklacı’ya ait.

BLUZ H&M : 59.90 TL

Kolye Mango: 99 TL

400 TL

 

Tasma modası 

Bu yaz, tasma şeklinde kolyeler çok moda. Hemen hemen bütün dizi karakterlerinin boynuna derili bir şeyler doladığını gördük.

Yazının Devamını Oku

Çek bir tulum, kısa olsun

29 Temmuz 2016
Yaz aylarının en konforlu kıyafetlerinden biri şort tulumlar. Düz ayakkabıyla kullanınca spor, topuklu ayakkabıyla kullanınca şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. İşte bu yazın hesaplı ve cool şort-tulumları.

Salopet tarzı şort tulum arıyorsanız American Retro’nun yıldızlı modelini öneririz. 232 TL

 

Palmiye yapraklarıyla süslü tulumun markası Fashion Killer. 59 TL

 

Gizia’nın şort tulumu önden elbise, arkadan şort görünümünde. 420 TL

 

Omuzları açıkta bırakmak sezon modası. Çiçekli tulumun markası H&M. 59.90 TL

 

Yazının Devamını Oku

O elbisenin altına o ayakkabı olmuş mu

25 Temmuz 2016
“Hayatımın Aşkı” dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Hande Doğandemir’in son bölümde giydiği beyaz elbise ve ayakkabıyı görünce. başlıktaki soru döküldü dudaklarımdan.

“O elbisenin altına o ayakkabı olmuş mu?” dedim.
Cevabı baştan vereyim, olmamış.
Hem de hiç olmamış.
Bilekten bağlı olması bacakları şişman ve kısa göstermiş, kalın topuklu olması da elbisenin zarafetine gölge düşürmüş.
Beyaz elbisenin altına dore ayakkabı giydirip, eline bordo çanta vermek de ne mana inanın hiç anlamadım.
Çantanın logosu dore diye böyle bir kombin yapıldıysa büyük bir yanılgıya düşülmüş, benden söylemesi.

Yazının Devamını Oku

Diziler sahile indi

19 Temmuz 2016
İlk mayoları FOX’taki “No: 309” dizisinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın üzerinde gördük.

Cihan Nacar tasarımı sarı çapraz yakalı mayo çok cool ve şık duruyordu. Siyah pareo ve hasır şapkayla tamamlamıştı. İtiraf edeyim Furkan Palalı’nın mayosundan çok karın kasları dikkat çekiciydi. Kendisini çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Ama yine de merak edenler için kırmızı mayosunun markası Nike.
Cihan Nacar mayo: 790 TL
Kimono Mango : 129 TL
Şapka Mango: 79 TL
Nike Mayo: 180 TL

 

Tasarımcı elbisesi farkı

Yazının Devamını Oku

Ben o fotoğraftaki kadın değilim

16 Temmuz 2016
Bir yıl önce tası tarağı topladı Mikonos’a yerleşti. Hafta sonları sevgilisi Can Verdi için geliyor ama o artık yabancı arkadaşlarıyla Mikonos’u ‘yerlisi gibi’ yaşıyor. Mikonos’a gittik, Eda Taşpınar’la evinde buluştuk. İşte karşınızda Eda’nın Mikonos’u ve fotoğraftaki Eda’dan çok daha fazlası...

 

Türkiye’den size dedikodu getirdim; “Eda Taşpınar çok zengin Yunan bir sevgili buldu, Mykonos’a yerleşti” diyorlar...


- Bir kadın hayatında yenilik yapıp yeni bir şeylere başladığında bu neden hep erkeklere bağlanıyor? Bu durum bence insanların düşünce seviyesini gösteriyor. Ben aslından tam da bu zihniyetten kaçıyorum.


Çünkü biz toplumca sizin gibi güzel bir kadının yalnız kalabileceğine inanmıyoruz...

Yazının Devamını Oku

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

12 Temmuz 2016
Neslihan Atagül’ün düğününde giydiği iki gelinlik, benden tam puan aldı.

Bir kez de dizi değil gerçek hayatı yazmak istedim. “Kara Sevda”nın güzel Nihan’ı Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu evlendi. Ve ne yalan söyleyeyim bu yıl evlenen çiftler arasında beni en çok onlar etkiledi. Aşk enerjilerine hayran oldum.
Neslihan Atagül düğünde iki gelinlik giydi. İlki, kuğu gibi, çok zarif bir parçaydı. Berta Balilti adında İsrailli gelinlik tasarımcısına ait... Vücudu balık gibi saran gelinliği Vakko Wedding’den almışlar. Fiyatı 39 bin TL.
İkinci gelinlik ise tam bir parti elbisesi. Zeynep Tosun tarafından tasarlanmış. 8 metre Fransız danteli, 12 metre ipek kullanılarak dikilen gelinlik sezonun modasına uyuyor.




Yazının Devamını Oku

Haftanın kombini

4 Temmuz 2016
Geçen hafta izlediğim dizilerde en iyi kombin yine Hazar Ergüçlü’ye aitti.

Kot ceket: Mergim (1250 TL)
Gömlek: Zara (89 TL)
Şort: adL (49 TL)
Ayakkabı: Aldo (259 TL)

Sarı şort, tek omuzlu mavi bluz, kelebekli denim ceket ve sarı ayakkabılarıyla “bir genç kız spor ve şık olmak istediğinde böyle giyinir” dedirtti.

 

Yazının Devamını Oku